Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az hogy lehet, hogy a legújabb...

Az hogy lehet, hogy a legújabb NVIDIA driver nem támogatja az Aero effektust?

Figyelt kérdés
(Win 7-en)
nov. 17. 17:28
 1/8 A kérdező kommentje:
Sőt... az újratelepítés után minden akadozik kicsit, és nagyobb lett a kontraszt is. Valami megoldás?
nov. 17. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Régebbi driver verzió.
nov. 17. 18:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Azzal sem megy rendesen, lefagyogatott a gép állandóan, és a BSOD viewer szerint állandóan a grafikával van a baj.
nov. 17. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

Csinálj egy teljesen friss driver telepítést DDU-val.

Ha akkor sem javul meg, akkor régebbi driver. Egyébként meg Win 7.. nem lepődnék meg.

Jó rendszer, imádtam én is, de már ideje veszett.

nov. 17. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
40%
A Win7 már nincs frissítve 9 éve. Amit Win7-en használsz program/játék, azok sincsenek már. Így nem értem hogy pont a videokártya driver-t akkor minek frissíted. Ha egyszer működik minden, akkor hagyd úgy, jó retro rendszer lesz így.
nov. 17. 20:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem működik...
nov. 17. 20:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Milyen vidi kari van benne?
nov. 18. 00:13
 8/8 A kérdező kommentje:

gtx 750 ti

megtaláltam az utolsó drivert amivel még jó, ha így is gáz lesz, akkor megoldom máshogy...

nov. 18. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!