Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sürgős! Acer nitro VG240YP...

Sürgős! Acer nitro VG240YP monitorom van, free syncet tamogatja, Nvidia kartyaval is fog mukodni?

Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 23:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Fog működni, de a freesyncnet nem tudod majd használni.
2020. aug. 2. 23:12
 2/8 A kérdező kommentje:
tehát a monitoromhoz csak AMD kártyát tudok használni? azt olvastam a kártya már nem számít, mivel a freesync szoftveres.
2020. aug. 2. 23:17
 3/8 A kérdező kommentje:
de olyat is olvastam, hogy csak display porttal működik
2020. aug. 2. 23:18
 4/8 anonim ***** válasza:

De tudod használni a monitort nvidia kártyával is, csak a freesyncet nem mert az amd kártyákon van. Az nvidia kártyákon g-sync van és azon a monitoron nincs.

Az a lényeg, hogy tudod használni.

Amúgy hdmi-vel is működik a freesync.

2020. aug. 2. 23:23
 5/8 A kérdező kommentje:
igen tudom, de akkor ha a kartyam nem tud 144fpst valamelyik pillanatban, akkor ledroppol felere amig ujra nem lesz 144? mert en ugy tudom a freesync mivel szoftveres ezert mar mindig annyit mutat a monitor amennyit a kártya tud eppen hajtani.
2020. aug. 2. 23:37
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ehhez már nem értek mert nincs freesynces monitorom, úgyhogy bekapcsolom a játékban a v-syncet azt kész. Az is ér valamit.
2020. aug. 2. 23:45
 7/8 anonim válasza:

Szia

Nekem is ugyan ilyen monitorom van a freesync csak AMD videokártya támogatja de hát jobban is leirhattak volna az Acer oldalán mert szerintem a g sync-rá értetek hogy az is megy rajta, de én nem próbáltam de általában mindent kimaxolok a játékokban 😁

2020. aug. 3. 01:20
 8/8 A kérdező kommentje:
nekem azt mondták mukodni fog ha DP-on használom és csak ha a 1030 fölötti kategóráival.
2020. aug. 3. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!