Nagyobb HDD-re való váltásnál belassulhat a gép?
Azért is teszem fel a kérdést, mert sajnos nem vagyok egy nagy szaki, így köszönök minden segítséget. Évek óta van egy 1 terrás HDD-m, viszont most kaptam ajándékba egy 8 terrásat. Bekötöttem stb (az 1 terrás helyére).. a kérdésem az, hogy lehet ettől lassabb a gép? Vagy kell bármit cseréljek a gépen belül azért, mert egy nagyobb HDD-t tettem be?
Erősebb táp, másik proci? Jelenleg nekem ez van: Intel(R) Core(TM) i3-7100 CPU @ 3.90GHz, 3900 Mhz, 2 mag, 4 logikai processzor
Értem, köszönöm a válaszokat. Lehet hülye kérdés, de "nem éghet le" semmi, ugye? Hogy akkora energiát kéne ennek a 8 terrásnak felvennie, hogy valamit nagyon felforrosít? Bocsi, tényleg nem vagyok ebben jártas. Vagy kell-e neki nagy hűtés? De a gép egyébként nem lassult.
Ennek 7200 RPM a fordulatszáma.
Nincs nagyobb teljesítményigénye, nem forrósodik fel, nem kell hűteni, nem éghet le. Ez egy standard hardver ami minden gépbe beépíthető, nincs szüksége semmilyen extra dologra. A nagyobb fordulatszám miatt lehet pár fokkal melegebb lesz, de még mindig a normál működési tartományban.
Semmilyen működésbeli különbséget nem kell tapasztalnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!