Az nvme m2-t egyszerű betenni? több lenn
Tehát akarok venni a PC-mhez egy Samsung 990 pro 2TB-os NVME M2-t, ha megvenném egyszerű a betétele/telepítése? Tehát csak pár csavart kell becsavarni vagy elég bepattintani? A rendszer automatikusan felismeri? nem kell telepíteni utánna semmit?
Jah és kompatibilis az alaplapommal? Asus Prime Z490-a
1 mini csavarra van. Felismeri, de ha nem ezen van a Windows akkor telepítened kell újból a gépet.
És kompatibilis.
1-es: nem ezen lesz a windows, tehát ezért reinstallálnom kell? vagy mivan?
2-es: tehát jó lesz csak nem pci 4es sebességel fog menni, hanem pci3al?
Igen és igen.
A windowst is ssd-re kell telepíteni,hogy gyors legyen.
És így van,csak x3-as sebességed lesz. Ezért érdemesebb x3-as ssd-t választani.
halli, nem is volt olyan könnyű. Mivel nem akartam leszerelni a GPU-t, igy kevés hely volt, még mágneses végű csavarhúzóval is alig tudtam becsavarozni, elszórakoztam vele egy ideig.
Amikor meg minden kész volt, kapcsoltam be a gépet, nem volt ott a Saját gép-ben. Meg is ijedtem egy pillanatra, de aztán eszembe jutott amit mondtál hogy lemezkezelésben kell betűt adni neki, rámentem arra. Itt már ott volt Lemez:0-ként, viszont ismét nem tudtam mit csináljak, hogyan kell hozzáadni a rendszerhez. Némi google-zés után meglett, tehát nem az első négyzetre kell jobbklikkelni (ahol a lemez:0/alaplemez/GB/online van), hanem a mellette levő téglalapra ahol az a kék csík van, ott volt olyan hogy hozzáadás egyszerű kötetként. Ekkor elindult valami telepítő, és itt ismét választanom kellett: milyen fájlrendszer (ezt tudtam, mert ntfs a gyorsabb), valamint hogy bekapcsoljam-e a fájlok és mappák tömörítését (ismét kis google-zés után annyival lettem okosabb, hogy ha bejelölöm a tömörítést, akkor a rendszer mindig, minden műveletnél tömöríti a fájlt, tehát megnyitáskor is először tömörít és utánna nyissa meg, szóval inkább nem pipáltam be)
Szóval még egy ssd beszerelése sem olyan könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!