Hogy lehet a mooviecc-nek 1 év alatt több mint 10. 000 filmje? Én hogyan tudnék a wordpress weboldalamhoz egyszerűen sok filmet betenni? Nem lehet letölteni valahonnan egy filmes adatbázist?
itt vannak a filmjeik:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
pl.igy
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nem elég, hogy már ők is erősen illegális módon pakolnak fel tartalmakat, te még azt akarod ellopni?
Na ne már...
Ráadásul minek egy n+1. ilyen oldal?
Inkább felejtsd el ezt. Komolyan mondom, jobb lesz neked is, ha nem kezdenek el a jogvédők b*szogatni.
#5 vagyok.
Egyet értek azzal, hogy tök felesleges az egész.
@Pirospacsizók:
Miért nem hasznos amit írtam? Ezzel a módszerrel meg lehetne oldani azt, amit a kérdező szeretne. Az más kérdés, hogy (1) meg tudja-e valósítani, (2) mennyi értelme van az egész műveletnek; de módszernek, és így válasznak igenis helytálló. Ha meg azért adsz pirospacsit, mert nem egyszerű módszer, mondjál egyszerűbbet, kíváncsian várom én is.
@Kérdező:
> "Tudnál nekem ebben segíteni, hogy ezt hogyan kell?:)"
Némi programozási tapasztalat kellene hozzá. A program lényege az, hogy letölti a HTML lapot, és kinyeri belőle a megfelelő adatokat: linkek, szövegek (pl. filmcím). Amit kell, azt eltárol, illetve bizonyos linkeken tovább megy, és ugyanezt a módszert alkalmazza. A kinyert adatokat eltárolja adatbázisban, ami lehet akár már a WordPress adatbázisa is, a programod úgy is megírhatod, hogy egyből legenerálja a WordPress bejegyzéseidet.
Az egész dologhoz előzetesen érdemes kézzel felmérni az adott site-ot, hogyan működik, milyen GET paraméterek vannak, pl. a lapozás hogyan jelenik meg; illetve meg kell nézni, hogyan jelennek meg a számodra érdekes adatok a HTML kódban. Érdemes CSS selectorokat feljegyezni, pl. div#filmcim, és a programban egy magas szintű HTML parszer library-t használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!