Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ASRock Z75 Pro3laphoz honnan...

ASRock Z75 Pro3laphoz honnan szerezhetnék IO shield lemezt olcsóbban?

Figyelt kérdés

Ebayen nagyon drága

[link]

nov. 10. 13:06
 1/9 P.O.C. ***** válasza:

Pedig ennél olcsóbb máshol sem lesz. És hát alig van két egyforma, mert minden gyártó variál valamit a csatlakozóin. Még ha kívülről hasonlónak is tűnik, itt milliméterek is számítanak.

Még talán ez olcsóbb, mivel itt a szállítást megspórolod:

[link]

Cserébe viszont sokkal később kapod meg, mert Kínából jön, nem Németországból, mint amit te találtál.

Arra szerintem hiába várnál, hogy valahol az országban pont ilyen alaplap pusztul meg, aminek ráadásul a tulaj még meg is hirdeti i/o shield -jét. Ez kb. lottó szint.

Ha ennél olcsóbb megoldás már csak az, ha anélkül használod. Nem szép, de jobban szellőzik.

nov. 10. 13:25
 2/9 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy eddig amit rendeltem mindent az ebayröl kinából,még plusz fizetnem is kellet rá pénzt,és még késöbb is kaptam meg.
nov. 10. 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:

hardverapro.hu kérdezz rá.

[link]

nov. 10. 16:08
 4/9 A kérdező kommentje:
csak az van neki ami a leirásban is
nov. 10. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Na, én pont ezért veszek most már csak olyan lapot, ahol nincs ilyen vacak, csak a gond van vele.
nov. 10. 17:48
 6/9 P.O.C. ***** válasza:

Nincs azzal semmi gond, csak vigyázni kell rá, mert nehéz a pótlása.

Használtan meg nem kell megvenni az olyat, amihez nincs meg, mert eredetileg mindegyikhez mellékelve van.

Én ha eladok egy saját alaplapot mindig gondosan mellé csomagolom és az a lap eredeti dobozát is megőrzöm.

nov. 10. 18:05
 7/9 A kérdező kommentje:

"vigyázni kell rá, mert nehéz a pótlása."

Az emberek nagyon hanyagok és kb luxus olyan lap aminek már megvan a takaró lemeze.

nov. 10. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
#6 Nekem elsősorban nem is az a bajom vele, hogy elveszik, hanem hogy nagyban megnehezíti a lap behelyezését a házba szereléskor, mert először azt kell a ház nyílásába beppattintani, aztán jöhet a centizgetés... Illetve olyan gyenge, nyeklő-nyakló lemezből van, hogy a kis pöckök a rések oldalán könnyen meghajolnak, aztán ha megpróbálod visszahajtani, el is törhet. Egy rémálom szvsz. Summa summarum, sokkal praktikusabbak azok a deszkák (mellesleg szebbek is!), amelyekre a hátlapot már rászerelték. Szerencsére ez a megoldás már egyre jobban leszivárog az olcsóbb szegmensbe is.
tegnapelőtt 15:12
 9/9 P.O.C. ***** válasza:
Mondjuk ez igaz. És én már nem egyszer vágtam el az ujjam, mikor ezek ki és bebattintásával kínlódtam. Gagyi vékony lemezes házaknál még ellen is kell tartani, hogy ne szaladjon át a másik oldalra.
tegnap 05:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!