Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Freesync és g-sync?

Freesync és g-sync?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan mennyit veszítek ezzel de a gépemben egy rtx4060ti van viszont a monitorom egy msi optix ag32cv 165hz fullHD freesync monitor.

Érdemes lenne leváltani a monitorom mert látványos lenne ha a monitor tudnáa g-sync et?

nov. 8. 06:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én nem értem. :D A stabil fps nek semmi köze az input laghoz, akár 60 akár 144, akár 240hz, ha vsyncet használsz lesz input lagod, mert a vsync bevezet egy input lagot amit a freesync vagy a gsync(vagy a vsync hiánya) nem. Magas fps, sok hz mellett kevésbé - de ugyanúgy van. Arra reagáltam, hogy "kompetitív játék nincs nélküle" - gsync és freesync előtt nem kapcsoltunk vsyncet, és pontosan ugyanott voltunk input lag terén mint ma freesyncet\gsyncet mellett. Nem kötelező vsyncet kapcsolni, és ezzel bevezni az input lagot. Az is baromság, hogy csak kompetitív játék alatt érzed, vagy csak ott zavar - az agyamra ment 20 éve is, singleplayer játékban. Még mindig nem érted? Csak mert ennél egyszerűbben már nem tudom megfogalmazni.
nov. 8. 18:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Kompetitív scene-ben kiemelten fontos, hogy ne szakadjon meg a kép. Neked ez baromság, a gaming közösségnek viszont nem az. A Vsync nem jó, mert input lagot okoz. Ezért találták ki a G-Syncet, hogy input lag hozzáadása nélkül is meg lehessen akadályozni a képszakadást!
nov. 8. 18:15
 13/13 anonim ***** válasza:
nov. 9. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!