400 000,Ft ból milyen AM5 proci+VGA-t érdemes venni?
Figyelt kérdés
nov. 5. 07:53
1/2 anonim válasza:
Ryzen 7 9800x3d nemsokára megjelenik, elvileg 479 USD áron (nálunk szerintem 200 felett lesz), de lehet ez leviszi majd a Ryzen 7 7800x3d árakat és bele fog férni egy 200+ ezer ft-ba kerülő kártya is. RX7800XT vagy RX7900GRE kártyát vennék én (hardveraprón vannak olcsóbban, mint a bolti ár). Valamivel 400 fölött lenne így a CPU+GPU kombó.
2/2 anonim válasza:
Egy egész gépre van 400 ezer forint vagy a két alkatrészre mert ha a két alkatrészre akkor én nem venném meg a 7800X3D-t okés, hogy az a legjobb cpu de játékos gépbe a vga legyen a legjobb egy R7 7700X + RTX 4070 Super, Ti vagy RX 7900 XT lenne ez esetben a legjobb ezek mellé a kártyák mellé elég a 7700X akár Full HD-ba is, de ha 4080, 7900 XTX szintig mennél na már ott azért indokolt lenne a 7800X3D főleg kis felbontáson. De ha egy egész AM5 gép akkor az ennyiért épp, hogy kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!