Az intel q9650 -es proci mellé milyen videokártyát érdemes tenni amit ki tud hajtani?
nem gyenge a q9650 proci még ma sem, nvidia vonalon tehetsz mellé nyugodtan egy gtx660, vagy 750-et is.
amdből meg rx460, vagy rx470
Ugyanilyen volt nekem is, én tettem mellé 1050ti-t. Simán ment minden játék!
Megkockáztatom hogy egy 1060 is simán jó lenne hozzá
Megjegyzem, kihajtani egy 1050Ti-t sem fog, magam is meglepődtem, hogy mennyire " megtáltosodott " a kártya miután Q9550 után egy 10400F került alá.
Pl Metro Exodus, ugyanazok a beállítások, 25-30 körül volt az átlag FPS, új procival 55-60, de ugye itt v-sync ami megfogta.
Vagy épp BF1 multi, régen minimumon volt határeset, illetve leginkább olyan mapon játszottam ahol lehetett távolról tankkal, vagy sniperrel játszani, mert ha körülöttem többen voltak iszonyat belassult, procicsere után medium körüli beállításokkal stabil 60 mindig, itt is v-sanc ami ugye fogja.
Na meg még ami így eszembe jutott, CS:GO. Azonos beállítások, 9550-el 40-120FPS között ingadozott, új procival 200-320 között.
Egyedüli játék ahol v-sync nélkül játszom, de itt mellé elég látványos a difi.
1050Ti teljesen overkill ide. Nagyon gyenge ez a proci. Csak összehasonlításul: a leggyengébb (!) 2 magos i3-ak is már lenyomták, alig 3 évvel a megjelenése után:
Retro procinak jó ez. Én hasonlót vettem a crysis korabeli érához. Gondolkodtam egy erősebb korabeli videokártyán is... de mivel netezni még jó ez a gép, ezért döntöttem a már említett 1030 mellett. Így TV-s gépnek is jó, jobban ki van használva, mintha csak retro gamingelnék rajta havi 1-2-szer.
Eleve az Userbenchmark egy hazugsäg
milyen 2013 q4röl beszel ez? mivel a proci 2008as!! :D
userbenchmarkra ne adjatok.. csak azt akarjäk hogy mindig vedd az ujabbat!$
Tudom mert tapasztalat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!