Számítógépek értékesítése hobbiból?
Sziasztok, egy 16 éves srác vagyok és mostanában az van a fejemben, hogy mi lenne akkor ha raknák össze használt alkatrészekből gépeket, majd azokat online értékesíteném, szerintetek jó ötlet a tanulás mellett, amúgy kereskedőnek tanulok szóval egy kis gyakorlás:)
A saját gépem is én raktam össze, és én szoktam mindent is meg csinálni rajta, szóval azzal nem lenne gond, viszont nem tudom hogy lenne e rá kereslet, avagy hogy lenne e bármi jogi gond ezzel kapcsolatban, szerintetek bele kezdjek avagy ne?
Árulni árulhatja, ahogy a kocsik is benzinnel működnek és nem jogsival.
Csak épp van benne kockázat, ha egyszer valaki számlát kér és nem kap, akkor jelentheti, vagy egyszer csak kattan egyet a NAV és elkezdik a hardveraprósokat lefülelni.
Az mind1, h hányat csinálsz. Évente 1 darab értékesítése is adó és engedélyköteles. (vállalkozás).
Ha épp akkor buksz meg, akkor épp kkor fogsz. Az esélye mekkora? Az más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!