Asztali gamer gépek szoktak Black Friday keretében akciósok lenni, sikerült így jó árban vásárolnod, azt találta, amit szeretett volna?
Figyelt kérdés
Egyértelmű, összeépített gép esetében olykor kompromisszumot kell köti az elképzeléshez képest. De, ha be van határolva a pénz beletörődik az ember. Nekem ráadásul nincs nagy igényem, nem vagyok nagy (mániákus) gamer, kb. 500 ezret tudok rászánni.okt. 28. 11:18
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, a rosszul fogalmazott kérdésért! Nem tetszett a GYIK-nek, majd sikerült átfogalmazás után félig átírni a kérdést, így lett furcsa a ragozás. :)
okt. 28. 11:22
2/7 anonim válasza:
Ha van lehetőséged követni az árváltozásokat, akkor lehet az fog kitűnni, hogy Black Friday alkalmából arra az árra akciózzák vissza a cuccokat, amit előtte augusztusban-szeptemberben megvehettél volna azonos áron. Vagyis ha van is kedvezmény az csak látszólagos, mert a BF egy vásárlást ösztönző hívószó. Ezen kívül egy eladónak sem érdekes ilyen gazdasági helyzetben és országban bármit is áron alul eladni, különösen karácsony előtt 1 hónappal.
3/7 anonim válasza:
Nem alapoznék a Black Fridayre én sem, 500 ezerből nem túl nagy igényekre vagy nem mániákus gémerkedésre bőven össze lehet állítani olyat amivel több évig el tudsz lenni.
4/7 anonim válasza:
Én még BFkor sosem csináltam jó vételt, pedig sok minden van a listán.
5/7 anonim válasza:
Figyi.. qkármikor be mész a boltba ott van mittomén mi ami pl 10000 ft utánna fel wmelik az árát kb 10500 vagy valahogy igy és utánna meg mikor leárazások vannak vissza tezik 10kra
6/7 anonim válasza:
Mwg már pl itt németbe láttam olyat is hogy azva kis plastik dolog amibe bele teszik azt a cetlit amin a termék ára van rajta. Ott hagyták a régit is és a leárazottat elé tették.. mikor megnéztem ugyanaz az ár volt mind kettő papíron csak annyi hogy a felső papìr piros volt...
7/7 anonim válasza:
Nálunk ez csak parasztvakítás. Ez nem Amerika, hogy 70%-al olcsóbban vásárolhatsz.
Ha van is 10% engedmény, akkor is csak a bentragadt, eladhatatlan árukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!