Valaki tud segíteni?Vettem egy Asus Vivibok X1704VA,notebookot,és wifi re nem tudok csatlakozni, peddig a drivert úgy telepítettem ahogy az Asus honlapján kell,parancssorba win 11 telepitésénél,be irtam [C:\Windows\explorer.exe & exit],és mégse jó.
#10: Az, hogy neked az Acer (és nem az Asus) laptopodban Mediatek chip van a laptopdban (és a HP Victus 16-e1010nq-hoz való drivert telepíted fel egy 3. féltől származó oldalról) a kérdező szempontjából - hisz az előbb derítette ki állítólag, hogy az ő esetében Intel chip van a laptopjában - irreleváns.
Előbb meg kell határozni, hogy pontosan milyen vezetéknélküli kártya van a gépében (#1, #6), majd ahhoz kell meghajtóprogramot keresni elsődlegesen a laptop/hardver gyártójától (ha a Windows nem ismerte fel automatikusan).
Most nézem, hogyha az eszközkezelőben nézelődsz akkor már telepítetted az op.rendszert.
- Nem jól csinálod. Ez a parancs - C:\Windows\explorer.exe & exit - csak telepítésnél kell amikor internet kapcsolatot kér és a wifi nem látszik.
- Én is így telepítem az Acer laptopomat az előbbi linken adott Wileres LAN Driver-al és minden jól működik nálam.
- Ha már telepítetted a Windows-t ez a parancs már ne kell a Wireless LAN Driver telepítéséhez.
#13: Tévedés és nem mellesleg argumentum ad hominem érvelési hiba, fórumképtelen, nem úriszemélyekhez (mert nem lehet tudni hogy milyen genderűnek titulálod magad ebben a "modern" világban) méltó viselkedés. Elhatárolódom.
A kérdező által említett laptopot a gyártó hivatalos oldalának terméktámogatási részének
tanúsága szerint többféle wlan-kártyával szállították:
ezt támasztja alá a kérdező #8-as hozzászólása.
#16 - "Asus oldaláról letölthető driwert, úgy is csináltam ahogy le volt írva,de nem volt jó,és nem is engedett tovább."
- Csak úgy tudsz tovább lépni a telepítésnél ha jó a wifi driver és látszik a wifi és betudsz jelentkezni a jelszavaddal.
oobe\bypassnro
Természetesen parancs után ENTER. A gép újraindul és utána már van lehetőséged a "Nincs internetem"-re kattintani.
"Te is teljesen analfabéta vagy, hogy a betűket se a számokat nem tudod elolvasni!"
Újfent vitaképtelen argumentum ad honinem érvelési hiba.
Az általad belinkelt képen ugyanannak a meghajtóprogramnak különböző verziói - 3.4.2.1046, 3.3.0.809, 3.3.0.800, 3.3.0.760 - láthatóak, elfedve a többi meghajtóprogramot, ami becsapja a kérdezőt.
Kérdező:
"Esetleg este rárakom ha nem jó akkor tudunk telon beszélni?"
Nem javaslom. Egyrészt ez nem a "szív küldi szívnek szívesen"-társkereső, másrészt a #10/#12#14#17-es hozzászóló - a hozzászólásai alapján - majd azzal fog kezdeni, hogy ne okoskodj, buta, analfabéta vagy (a szakmai érvekkel szemben) és egyéb goromba megnyilvánulásokat fog tenni.
"Asus oldaláról letölthető driwert, úgy is csináltam ahogy le volt írva,de nem volt jó,és nem is engedett tovább."
Mert telepítéskor egyrészt máshogy lehet a meghajtóprogramokat hozzáadni:
másrészt telepítés közben nem szükséges feltétlenül a hálózati meghajtóprogram, megkerülhető (egyúttal a Microsoft-fiókhoz való erőszakos hozzárendelés is):
"Asus oldaláról letölthető driwert, úgy is csináltam ahogy le volt írva,de nem volt jó,és nem is engedett tovább."
Mert előbb ki kell deríteni, hogy pontosan milyen hálózati kártya van a gépben és ahhoz kell keresni meghajtóprogramot, nem gyűjtőoldalról származó, más laptophoz szánt meghajtóprogramját véletlenszerűen felrakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!