1/7 anonim válasza:
Kb egyikkel sem, már ami a modern kártyákat illeti. Az elméleti teljesítménye valahol a GTX465 magasságában van.
2/7 anonim válasza:
GT 1030-nál gyengébb. Talán egy GTX 650 szintje lehet, amit megüt. Réges régi játékokhoz azért használható, illetve azon újabbakhoz, amik grafikailag igénytelenek.
3/7 anonim válasza:
A GT 740-el van nagyjából egy szinten, AMD oldalról kb. HD 4830 szint (ez egy 2008-as kártya).
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem GT730 2Gb-ból van a ddr3 kiadás és az alaplapi UHD 530 pedig egy kicsit erősebb nála 😅
Az a baj, hogy youtube összehasonlító videók sokszor teljesen eltérnek a valóságtól, így csak kalkulálni tudunk, vagy valós tapasztalat kell.
Szerintem legközelebb a GT1030 áll hozzá meg a GTX 600 széria.
okt. 25. 09:25
5/7 anonim válasza:
Ja hát valós összehasonlítási alapom nincs, nekem anno HD5450 kártyám volt ami még a integrált intelnél is milliószor rosszabb papíron. Ennek ellenére én azért tudtam használni, a korábbi AGP! kártyámnál mérföldekkel jobb volt. Ez 2012 környéke, átmeneti megoldás volt csak.
6/7 anonim válasza:
Valahol a GT1030 DDR4 és GDDR5 memóriával felszerelt verziói között.
7/7 anonim válasza:
Ha megnézitek a tpun az elméleti számítási teljesítményét, az jócskán elmarad a gt1030-tól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!