Mennyire lehet egy notebookot fejleszteni hardver szinten? Az Intel HD Graphics videókártyák integráltak? Mellé lehet később venni egy komoly VGA-t?
Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 20:07
1/6 anonim válasza:
Szinte semennyire.
Az Intel HD Graphics videókártyák igen, integrálták.
Mellé vagy helyette nem lehet venni. Vannak külső videókártya próbálkozások, de olyan drágák, amennyiből akár egy jobb gépet is vehetnél.
2/6 Komplikato válasza:
"Mellé vagy helyette nem lehet venni."
Maradjunk annyiban, hogy amiben van bővítőhely, annál ez jelezve van és SOKKAL drágább a gép.
Az Intel HD tud olyat, hogy átkapcsol másik videókártyára, ezért kapni olyan verziót ahol van mellette egy Radeon HD vagy GeForce mobil kártya.
A bővítőkártyák MXM modulokon vannak. Ha cserélhető is a kártya, nem biztos, hogy a hűtés elbírja.
Használt mobil kártyákat lehet kapni a hardverapro oldalon, néha elég jó áron.
Az olcsó gépekben szinte biztosan nincs bővítési lehetőség!
3/6 Komplikato válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Amit én néztem notebook, az közelíti a 200.000-et és Dell márkajelzésű. Intel Core i5 procival, 4 gb ddr3rammal amibe ugyis vennék később még négyet, 500 gb merevlemez + van 32 gb ssd. Csak a vga ami nem tetszik ( fent említett) Remélem ez van annyira drága hogy esetleg bővíthető saját vga-val. Itt nem írja sajnos
2012. nov. 1. 20:55
5/6 anonim válasza:
200.000-ből sokkal jobb notebookot lehet venni, olyat is, amiben a VGA már alapból nagyon jó.
6/6 A kérdező kommentje:
Ha küldesz linket, azt megköszönném! Láttam más fajtát is de ssd pl. egyikben sincs, 3 év garancia se. Ez a kettő egész sokat nyom a latban persze néha szeretnék játszani, reméltem hogy lehet mellé vga-t rakni.
2012. nov. 1. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!