Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Erről a tápról vélemény?

Erről a tápról vélemény?

Figyelt kérdés
[link]

okt. 17. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért értelmeset is vehetsz.
okt. 17. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
A GIGABYTE AORUS P750W 750W ATX tápegység megbízhatónak számít, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy az AORUS márka a GIGABYTE prémium kategóriás termékei közé tartozik. 80+ Gold minősítéssel rendelkezik, ami magas hatékonyságot garantál, és a 750W teljesítmény megfelelő lehet a legtöbb modern rendszerhez.
okt. 17. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:
31%

A PSU Tier listek alapján ez egy küzepes minőségű táp, viszont ne feledjük a Gigabyte már piacra dobott egy robbanós táp sorozatot amit később megpróbáltak elmismásolni.

Én kihagynám.

okt. 17. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
Ennyiért már tényleg lehet jót venni, de jobbat mindenképp.
okt. 17. 19:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor mit ajánlatok hasonló árban,750w,modulárisban?
okt. 17. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:
40%

Ennyiért én sem ezt választanám.

Parancsolj: [link]

Modernebb, ez már ATX 3.1.

Meg aztán a Gigabyte pár éve "megégette" magát az egyik tápszériájával, amik sorra durrantak el. Valószínűleg tanultak az esetből, és amit linkeltél, már megbízható lenne, de hát ilyenkor ugye nehezen jön vissza az ember bizalma.

Amúgy PCX-től nem biztos, hogy a legjobb ötlet tápot venni, mert a bolti garanciájuk messze nem annyi, mint amit a gyártó vállal. Aztán hogy ez mennyire jogszerű, nem tudom, de még ha nem is az, megspórolsz egy felesleges vitát meg fenyegetőzést, ha a bolti garin túl, de még a gyárin belül tönkremegy, ha máshonnan rendeled, pl. a Firstshopból.

okt. 17. 23:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan a Gigabite a kedvenc márkám, de tápegységben Seasonic alá nem adnám.
okt. 18. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!