Mi a véleményed erről a tápról?
Sziasztok, szeretnék új tápot venni mert a mostani nagyon hangos.
RM650x-et ajánlottak többen is mivel gold minősítésű és kifejezetten halk.
Azonban rengeteg negatívumot is olvasok, sokaknak pár hónap után tönkremegy és az alaplapot is viszi magával, plusz a halk sem annyira igaz mert írják néhány értékelésben hogy kattog.
Van valakinek tapasztalata ezzel a táppal? Vagy esetleg tudtok 650es halk tápot ajánlani? Max 35k ft
hogy érted azt hogy nincs értelme?
amúgy köszönöm a be quite ajánlásokat, hasonló árkategóriák szóval utána olvasok a 650eseknek
Az én tápom nem kattog :D csak a venti hangos, rendszeresen takarítom egyébként.
Az Rm650x-ről olvasom azt, hogy kattog
Az rm650x egy kiváló csendes táp. Ha megnézed az értékeléseket, mindegyik tápnál vannak ilyen hibák. Sajnos kivédhetetlen.
De itt egy minőségi lista, válogathatsz a tier A-ról.
Az RM650x az egyik legjobb gold táp, az elmúlt időszakban sokszor remek áron árulta az Alza (28-32 ezer), én is behúztam egyet, mert a 400W-os nem lenne elég a tervezett videokártya fejlesztésem után.
Egyébként a tápegység korától is függ az egész, 7+ éves tápot inkább cserélnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!