Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményed erről a tápról?

Mi a véleményed erről a tápról?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szeretnék új tápot venni mert a mostani nagyon hangos.

RM650x-et ajánlottak többen is mivel gold minősítésű és kifejezetten halk.

Azonban rengeteg negatívumot is olvasok, sokaknak pár hónap után tönkremegy és az alaplapot is viszi magával, plusz a halk sem annyira igaz mert írják néhány értékelésben hogy kattog.

Van valakinek tapasztalata ezzel a táppal? Vagy esetleg tudtok 650es halk tápot ajánlani? Max 35k ft

2022. okt. 27. 08:53
 1/10 anonim ***** válasza:
42%

Inkább spórolj még egy kicsit és vegyél egy értelmeset.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A gold minősítésnek (meg úgy bármelyiknek) ma már nincs értelme.

2022. okt. 27. 10:33
 2/10 A kérdező kommentje:

hogy érted azt hogy nincs értelme?

amúgy köszönöm a be quite ajánlásokat, hasonló árkategóriák szóval utána olvasok a 650eseknek

2022. okt. 27. 11:27
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Csak egy dolog kattoghat egy tápban, a ventilátor. Nem írtad, hogy most milyen tápod van, de ha a kattogáson kívül nincsen semmi baja és a gépedet is ellátja, akkor olcsóbb lenne csak a ventilátort kicserélni. Én is kb egy hónapja cseréltem az enyémet. Előtte az is hangos volt, levegőt is keveset szállított. A csere után nem hallani és kb 2x annyi levegőt szállít. És mindez csupán 3 ezer forintomba került.
2022. okt. 27. 12:04
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Fújasd ki vagy cserélj benne ventit. Ha maga a táp jó, kár lenne kicserélni
2022. okt. 27. 12:21
 5/10 A kérdező kommentje:

Az én tápom nem kattog :D csak a venti hangos, rendszeresen takarítom egyébként.

Az Rm650x-ről olvasom azt, hogy kattog

2022. okt. 27. 13:15
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

Az rm650x egy kiváló csendes táp. Ha megnézed az értékeléseket, mindegyik tápnál vannak ilyen hibák. Sajnos kivédhetetlen.

De itt egy minőségi lista, válogathatsz a tier A-ról.

[link]

2022. okt. 27. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Bőven jó választás az RM is.
2022. okt. 27. 17:20
 8/10 anonim ***** válasza:
62%

Az RM650x az egyik legjobb gold táp, az elmúlt időszakban sokszor remek áron árulta az Alza (28-32 ezer), én is behúztam egyet, mert a 400W-os nem lenne elég a tervezett videokártya fejlesztésem után.

Egyébként a tápegység korától is függ az egész, 7+ éves tápot inkább cserélnék.

2022. okt. 27. 17:32
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
Ui.: nem kattog, a gyári hűtőn kívül kb. alig hallani bármit is alap terhelésen (böngészés stb.), videokártya csere után majd kiderül a többi is.
2022. okt. 27. 17:34
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2022. okt. 27. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!