Melyiket cseréljem le inkább?
Figyelt kérdés
Kicsit frissiteni akartam a pcmen mert egy elég régi konfig van benne 2015be kaptam 4gen i3 8gb ram és a legutóbb vettem egy 1060 turbot. Nos hát nem akartam rá sokat költeni így a következő felállás jött ki vettem újonnan egy A520M-HVs lapot, 16GB DDR4 ramot és használtam egy ryzen 5 1600 as procit. Sajnos mivel nem vagyok jártas az ebbe a gép épités témában így elég sok mindent tanultam az elmult napokban de mire megérkezett minden akkor vettem észre hogy az alaplap nem támogatja a procit csak 3000eures szériátol. Na a kérdésem az lenne hogy az alaplapot cseréljem hátha visszaveszik és ráfizetéssel cserélik vagy nézzek egy másik procit 3000es szériában?okt. 17. 14:26
2/2 anonim válasza:
Én is procit cserélnék. A 3000-es sorozaban bármi is gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!