Van értelme kikapcsolni a vezetéknélküli egeret éjjelre?
Tehát mikor éjjelre kikapcsolom a laptopot, van értelme kikapcsolni fizikailag is az egeret ami olyan hogy kikapcsol vagyis alvó módba megy ha kikapcsolom a laptopot vagy kihúzom belőle az egér vevőjét? Ha nem kapcsolom ki akkor a vevő visszadugásakor vagy a laptop bekapcsolásakor nem éled magától fel az egér hanem kattintani kell vele.
Attól félek hogy az állandó napi kapcsolgatástól nehogy tönkremenjen a kapcsolója. A másik oldalról meg ott a dilemma hogy nem tudom hogy attól hogy kialszik a fény az egér alján, nem tudom hogy valójában tényleg kikapcsolt-e, fogyaszt-e még közben.
Több ilyen egerem volt már, de a jelenlegi egy HP 250.
Miért húzod ki a vevőt???
Én ha kikapcsolom a laptopot, akkor az egér alján lévő kapcsolót eltolom, kikapcsolom. Nem esik nehezemre, és totál feleslegesnek tartanám bekapcsolva hagyni. Ennyi erőből a laptopot sem kell kikapcsolni.
Laptop bekapcsolás, egér bekapcsolás és minden működik rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!