Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kb hány %-kal drágább egy...

Kb hány %-kal drágább egy azonos teljesítményű laptop mint egy asztali?

Figyelt kérdés
Vr autó simezésre szeretnék egy pc-t összedobni 350k körül, ami ennek megfelel laptopként mennyibe kerülne kb?
okt. 10. 01:20
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
78%
okt. 10. 02:03
 2/7 anonim ***** válasza:

0-20%

Csak ugye ami laptopban beépített, billentyűzet, monitor, hangszóró, azokat nem kell olyan gyakran cserélned, mint a laptopkt, ahol a hardver elavulása után mindent cserélsz. Nameg egy asztali monitor össze se hasonlítható a egy kis 15" laptopkijelzővel. Nehéz meghúzni a határt... lehet valakinek a laptop az olcsóbb.

okt. 10. 05:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

25-30%-al biztos, hogy drágább a laptop. Csak abban az esetben éri meg, ha a hordozhatóság mindennél fontosabb. Ha csak otthon le van téve az asztalra, akkor egy szerelt gép 100-szor jobban megéri(bővíthetőség, szerelhetőség, akár óriási monitor).

Szóval ha nem a buszon meg a vonaton akarsz játszani és nem hurcolászod, akkor mindeképpen asztali.

okt. 10. 07:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Sokkal. El nem tudom képzelni, hogy mit jelent az, hogy "Vr autó simezés", de 350-ből nem hinném, hogy lehet venni olyan laptopot, amin vígan kihajtana valamilyen VR eszközt.
okt. 10. 09:38
 5/7 anonim ***** válasza:

#4-es [link]

Ilyen "olcsó" cuccokkal rá lehet venni gondolom:) De annyira nem néztem utána, csak hallottam róla, hogy vannak külső vga-k.

okt. 10. 10:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Szóval igen, a 350eFt valszeg kevés, ahogy #4-es is írja, még akkor is, ha nem beépített vga-val tudja és nem úgy, ahogy #5-ös hozzászólásomban írtam.
okt. 10. 10:51
 7/7 Morzsi007 ***** válasza:
Regne volt egy közepes PC, amin lehetett játszani. Bővítgettem, ahogy volt rá keret elvoltam. Vettem egy laptopot jó drágán, de játékra nem volt a legjobb, fél évig volt meg, aztán eladtam. Most is van egy laptop, de asztali is, amit többet használok, mert kényelmesebb, gyorsabb, nagyobb a monitor és játszani is lehet rajta. Ahogy írták, ha otthon használnád, akkor asztali gépet vegyél.
okt. 10. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!