Mennyire mondható jónak és mik a tapasztalatok a HP 15-fc0017nh 9R2P2EA laptopról?
Csak irodai használatra tökéletesen megfelelne.
Ebben csak 8GB RAM van ami nem bővíthető így érdemes alaposan átgondolni a megvételét. Működni fog normálisan, de nagyjából senki nem javasolja a 8GB-os modell megvételét, én sem.
Ha mindenképp csak ASUS és HP játszik akkor ez lehet jobb választás ( és olcsóbb is ):
Ez is olcsóbb és kb ugyanaz
Tökéletesen megfelel, - Ryzen 5 7520u procival és DDR5 5500MHz-es RAM-al.
- Ha kevésnek találnád a 8GB RAM-ot lehet benne bővíteni.
https://www.youtube.com/watch?v=iIDlA1G0ymo
https://www.youtube.com/watch?v=xXuLdVAGte0
Amit #1 linkelt még jobb. Az Alzánál most akciós.
#2: téged nem zavar, hogy több éves videókat linkelsz a kérdéshez semmiben nem releváns modellekről?
A kérdésben szereplő laptopban 8 GB LPDDR5-5500 MHz RAM van, ami alaplapra forrasztott és nem bővíthető.
#3 - szemed sincs, hogy egyáltalán megtudnád látni melyik régi és melyik újabb modern laptop. Az újabbakban már nem kivehetős az aksi.
Ezek szerint te még soha láttál belülről ilyen laptopokat.
Téged nem zavar, hogy egyáltalán nem értesz hozzá és még is beleszólsz.
Nekem is forrasztott RAM alaplapú laptopom van és van rajta a memória slot, amibe pluszba tehetsz akár 32GB-os RAM-ot is.
"Nekem is forrasztott RAM alaplapú laptopom van és van rajta a memória slot, amibe pluszba tehetsz akár 32GB-os RAM-ot is."
Forrasztott DDR-rel vagy forrasztott LPDDR-rel? :D
Ha van hővítési lehetőség azt a HP írja a specifikációknál, ennél viszont nem írja.
"Téged nem zavar, hogy egyáltalán nem értesz hozzá és még is beleszólsz."
"Ezek szerint te még soha láttál belülről ilyen laptopokat."
Láttam már és nem csak képen. Van is itthon épp egy Rzyen 5 7520U-s noti. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!