Minden évben elgondolkodok, hogy Moët & Chandon Pezsgőt veszek szilveszterre, de hát elég drágácska és nem tudom megérné-e ezért kérdezném itt, hogy aki ivott már ilyet mik a tapasztalatai és mennyiben más mint egy elég jónak mondható sauska brut?
kb. 15-18 ezer üvegje ezért nem kockáztatnám be ha semmi extra és csak a "márka" kerül ennyibe, várom a tapasztalataitokat (aki már kóstolta)
de ugyanígy a dom perignon és a Veuve Clicquot Ponsardin pezsgőkről is érdekelne a véleményetek
Ha nem okoz gondot, akkor próbáld ki, ha izgat. Miért hagynád ki? Rossznak biztosan nem fogod gondolni.
Nekem a harmad annyiba kerülő is teljesen jó. Van, ami jobban ízlik.
megtehetni megtehetem , de azért nem szórom fölöslegesen a pénzt , ezért is érdekel, hogy aki próbálta annak mi a véleménye róluk.
De hajlok rá, hogy kipróbálom idén valamelyiket ;) aztán , ha addig nem jön releváns vélemény akkor majd megosztom itt mire jutottam.
Ételről-italról véleményt kérni...
Nem akarok felvágni, de már a rómaiak is tudták: De gustibus non est disputandum.
Az összes felsorolt brand-et ittam olyan hajóúton, ahol limit nélkül benne volt minden ital a választott italcsomagban, magyarul nem került semmibe. Bár utálom a pezsgőt, de poénból végigkóstolgattuk.
Őszintén megvallva és nem tudtam különbséget tenni köztük, nekem mind pont ugyanolyan szar volt, mint a Törley az alsó polcról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!