Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Irodai gépbe milyen procit...

Irodai gépbe milyen procit lenne érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés
Építeni szeretnék egy irodai gépet amit néha netezésre vagy nagy ritkán film nézésre is használnék.Nézegettem,hogy intel vagy amd procit vegyek e és ugye mindenképpen integrált gpu legyen benne.AMD-ben két procit nézegettem am4 foglalatos 4600G vagy 5600G csak nem tudom az 5600G nem e lenne már túlzás.Intelben meg újabb generációkat nézegettem leginkább i3-masokat leginkább 1700 foglalatosat ami hasonló árú mint az 5600G vagy egyel korábbi verziót mondjuk a 13xxx verziót nem a legfrissebb 14xxx-et.

okt. 1. 13:41
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

20/

A táp csak benne maradt az kuka noname fos vagy egy ilyen tápot [link] vagy egy be quietet rakok bele.Kábel menedzsmentet meg meg tudom oldani,hogy ne legyen kusza az egész.

Anno régebben egyszer megoldottam a kábel dolgot másik régi gépházban is [link]

okt. 1. 23:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!