Egy számítógépben lehet processzort cserélni?
Nem rég írtam ki egy kérdést egy játék kapcsán ( GTA IV ), leírtam pár infót a gépemről, éshát közélték velem, hogy esélytelen hogy fusson rajta a játék, mert szar a procim, sőt a videokártya sem a legjobb. Intel(R) Celeron(R) CPU 2.66GHz 2.66GHz , 768 MB RAM. A videókártyám meg RADEON XSeries és RADEON XSeries Secondary ( 256 Mb-s ).
Ellentétben ezzel a GTA IV követelménye : CPU Intel Core 2 Duo 1.8 GHz, AMD Athlon X2 64 2.4 GHz, javasolt: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz, AMD Phenom X3 2.1 GHz
Videókártya 256 MB Nvidia 7900 / 256 MB ATI X1900, javasolt legalább: 512 MB Nvidia 8600 / 512 MB ATI 3870 vagy jobb
Szóval kérdésem hogy egy olyan proci, amivel menne ez a játék mennyibe kerül, és ugye a főfőkérdés, hogy lehet-e cserélni procit egy gépben. Előre is köszi.
Alaplap típusa kéne.
A kártya megoldható 20ezer körül.
Ezt tedd fel és kulcsot nem kell neki adni 30 napig.
Ha fentvan akkor menj az alaplap ikonra és ott kiírja.
Property Value
Manufacturer Dell Inc.
Model 0K7974
Serial Number ..CN7082155B30F0.
North Bridge Intel i915P/i915G Revision B1
South Bridge Intel 82801FB (ICH6) Revision B1
CPU Intel(R) Celeron(R) CPU 2.66GHz
Cpu Socket Socket 775 LGA
System Slots 3 PCI
Memory Summary
Maximum Capacity 1024 MBytes
Memory Slots 4
Error Correction Single-bit ECC
Ez nem lesz jó ? Mert tegnap letöltöttem egy RegistryReviver nevű cuccot, és telepített még egy SIW nevű valamit is, és ott van hogy motherboard ( =alaplap )
Na ami itt kérdéses, hogy mekkora proci megy bele. Én ahogy néztem legfeljebb HT-s (Emulált 2 magos) proci jó bele amivel minimumon nem garantálnám a normális futást.
Azért még megnézem hátha más is megy bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!