Laptop? Mit kell nézni, melyik a jó?
Figyelt kérdés
Szeretnék laptopot vásárolni, de 150.000 Ft a keretem rá. Mit érdemes nézni, milyen laptopot ne vegyek? Esetleg van valakinek bevált márka?szept. 24. 23:16
1/8 anonim válasza:
Ez leginkább attól függ mire használnád. Átlag otthoni használatra egész korrekt gépeket kapni ennyiért.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Bocs, ez nem 1000LAN, csak 100-as. Nem gondoltam, hogy ilyen lehet manapság...
Én a LAN-os csatlakozást javaslom, hiába erős WLAN-ba a gép.
4/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Ennyiért még bőven kompromisszumokat kell kötni (új gép esetén). Vagy ez nem túl jó, vagy az, vagy lassú, vagy nincs, stb. Vagy régi, és ezt meg azt nem támogatja, esetleg már az akku sem a legjobb.
7/8 A kérdező kommentje:
Otthoni, irodai használatra venném elsősorban.
szept. 25. 12:15
8/8 anonim válasza:
Amit #2 belinkelt, annyi pénzért egy vicc. Használt. Kb 40-50 közé saccolnám, de inkább az alá az 1366 x 768-as felbontás miatt.
#3-as linkelt 2 gépet 150-ért. Válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!