Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laggol a fortnite ezen a...

Laggol a fortnite ezen a gépen, rossz a gép?

Figyelt kérdés
PBA Ryzen 7 5700X, Ram 32GB, NVIDIA GeForce RTX 4060, SSD 1TB M.2
szept. 20. 04:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Honnan tudhatnam meg hogy mi lehet a gond
szept. 20. 17:24
 12/22 SIDLER22 ***** válasza:
"Ha már más infót nem tudsz írni, legalább próbáld ki ugyanezt a gépet más, hasonló grafikai igényű játékkal mert ahogy láthatod millió oka lehet ennek. Ha egy másik játék jól fut akkor legalább a hardveres és a driver problémát kiszűrhetjük."
szept. 20. 17:28
 13/22 A kérdező kommentje:
Most mintha jo lenne, mert valamiket be allitottam az nvidia appba
szept. 20. 18:09
 14/22 A kérdező kommentje:
Cs2 peldaul hibatlanul megy
szept. 20. 18:09
 15/22 A kérdező kommentje:
Azt akarom meg kerdezni hogy amikor dugtam be a kabeleket a tap kabelt lehet nem jol nyomtam be es amikor kapcsoltam be hatul a fekete gombbal a gepet hogy kapjon aramot az egesz gep, egyet szikrazott belul es ujra dugtam es utana mukodott… valami karosodotte vajon? Vagy nem tud az olyan konnyen kiegni
szept. 20. 18:59
 16/22 SIDLER22 ***** válasza:

Ez a tápokkal együtt jár. A laptop töltő is szikrázik amikor be dugod.

(Ha jól tudom a nagy kapacitású kondenzátorok miatt van, ugyanis miután lemerültek és bedugod őket, nagyon gyorsan töltenek fel és az elején nagyon kicsi az ellenállásuk, de gondolom ebből úgy sem értettél semmit.)

Amikor gyárban dolgoztam, ott még az sem volt probléma ha az egyik táp kicsit égett szagú (áram szagnak is hívják) volt mert volt valami ragasztó anyag a kábelen vagy az egyik alkatrészen és az azt mondták normális, hogy leég amikor melegszik a táp.

szept. 20. 20:11
 17/22 A kérdező kommentje:
Most jól megy minden az volt a problema hogy a fortniteba is fel volt huzva minden max grafikara meg ott az nvidia optimalizalasnal is de lehuztam ott gyorsasagra es a fortniteba hagytam az epic grafikakat es semmi baj sincsen most… 7-8 eve nem volt pcm csak konzolom es meg kell szokjam a beallitasokat es optimalizalasokat
szept. 21. 08:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Epicen is mennie kéne 1080p-ben fullon
szept. 21. 08:32
 19/22 A kérdező kommentje:

Hat epicen megy a fortinte beallitasba, csak az nvidia panelba ahol kell optimalizalni ott le huztam gyorsasagra nem hq-ra huztam

Mert teljesen fel volt ott huzva

szept. 21. 08:34
 20/22 A kérdező kommentje:
Fortnite*
szept. 21. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!