Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ennyire rosszak a játékosok...

Ennyire rosszak a játékosok általában a Fortniteban vagy én vagyok rossz helyen?

Figyelt kérdés
Első 4 meccsem zsinórban első helyezés. Nem a felvágás a célom ezzel a kérdéssel, hanem hogy jó játékmódban vagyok e egyáltalán nem e valami botokkal játszok. Mindig a Solo nevű játékmódban megyek. Sokszor el sem találnak. Furcsa mert jobb esetben napok rosszabban hetek kellettek hogy valamit elérjek ilyen játékokban nemhogy első helyezést érjek el.
2022. márc. 15. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Most abba gondolj bele hogy csomó fiatal kisgyerek játszik a játékkal 6-14 évesek, akik nem feltétlenül profik meg kiemelkedő tudású kompetitív játékosok. Játsz Arena-t, ott szerintem jobban nyomulnak a skilledebb játékosok, mint a sima random meccseken.
2022. márc. 15. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen platform? Állítólag telefonon az első pár meccsen botok ellen játszol, de még nem próbáltam.
2022. márc. 16. 10:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Nintendo switch
2022. márc. 16. 10:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha új az accountod akkor pár meccs elejéig botokkal fog összedobni hogy ne menjen el a kedved a játéktól. Könnyű öket felismerni, általában ilyen hülye kombókkal játszanak, és egyhelyböl lönek meg kicsit építenek.
2022. ápr. 9. 09:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Valahol nem tudok ilyen botokkal játszani? Mert azóta nem nagyon sikerül nyernem. :D
2022. ápr. 9. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:
de tudsz. Csinálj egy full új fiókot, jelentkezz bele, töltsd le telefonra vagy valami más ezközre, addold barátnak, lépj be vele a party-dba, add át neki a leader-t, rakt át duo-ra(don't fill-re), ready-zzetek be mind a ketten, és amikor bedob a meccs akkor telefonról lépj ki a meccsből.
2022. ápr. 10. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Az elejen botokkal dob össze, utana meg mar nem es mar szivas
2022. jún. 19. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Irány krea 3 nap és god vagy
2023. jan. 10. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!