Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire és meddig lenne jó nekem...

Mire és meddig lenne jó nekem ez a router?

Figyelt kérdés

ASUS ROG Rapture GT-BE98 WiFi 7 Router

Most tekintsünk el attól hogy mennyibe kerül. Ki tud szolgálni ez egy 90nm es 4 szobás lakást mesh nélkül? (mostani wifi 6 a gigabitből 200mbit nél többet nem tol a szobákba de az egy alap wifi 6 os cucc)

A gépek(3) mind rendelkeznek otthon wifi 7 szabvánnyal.

Számomra az lenne a fontos hogy stabil legyen a jel és semmilyen kábelezést ne keljen csinálni így inkább megveszem ezt mint hogy 50m utpket huzogassak ide oda.

Wifi 6 is egész jó már de úgy olvastam hogy a wifi 7 egészen elképesztő.

#wifi 7
szept. 12. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem az Asus routerek wifi jelerősségével csak rossz tapasztalataim vannak. Használtam olcsóbb, belépőszintű routereket, meg drágábbakat is. Egy Asus router sem tudja lefedni a házamat. Nem úgy, mint a tp link! Ott még az udvaron is megy remekül. Az oké, hogy tök jó az Asus szoftvere, de így, hogy a wifi jelerőssége nem ér annyit, mint amennyit elkérnek a készülékért, ezért megfogadtam, hogy én több asus routert nem veszek.
szept. 12. 10:12
 2/4 A kérdező kommentje:

hmm na ezt köszönöm , jel erősség = sávszél tudnál ajánlani akkor tp-s wifi 7 et vagy olyat ami ebben jó?

Mesh tök jó dolog emeletes házakban de nem akarok (az nem baj ha támogatja)

és wifi 7 mivel nem akarok ezzel foglalkozni vagy 8 évig és elvileg 8 év mulva is még egy tök használható szabvány lesz a wifi 7 kb olyan mint most a wifi 6 (nem az E)

szept. 12. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:

új hozzászóló vagyok:

[link]

archer be800-al hasonlítják össze, gondolom azt érdemes megnézni

[link]

good signal range-t írnak.

szept. 12. 11:03
 4/4 A kérdező kommentje:

fuu hát köszönöm, nehéz választás mert az asus-t jobbnak írják mindenben viszont a jel erősségben a TP jobb csak azt nem tudom mennyivel...

Ha ez ingyenes lenne a TP nél biztos hogy azt választanám: Some HomeShield features require subscription

De így lehet hogy mégiscsak az asus lesz

szept. 12. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!