Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom csatlakoztatni...

Hogyan tudom csatlakoztatni euro truck simulator 2 -höz spirit of gamer race wheel pro 1-kormányomat? (Csak a rezgés funkció nem működik pedig van a kormányban vibramotor, tehát hogyan tudom bekapcsolni a rezgés funkciót?)

Figyelt kérdés
(Csak a rezgés funkció nem működik pedig van a kormányban vibramotor, tehát hogyan tudom bekapcsolni a rezgés funkciót?)

szept. 9. 06:18
 1/2 A kérdező kommentje:
force feedback be van kapcsolva de úgy sem rezeg
szept. 9. 06:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Néhány tipp

Nyisd meg a Vezérlőpultot > Eszközök és nyomtatók.

Keresd meg a kormányt, kattints rá jobb gombbal, és válaszd a Játékvezérlő beállításai lehetőséget.

Itt próbáld ki a rezgés tesztjét. Ha itt sem működik, a probléma a kormány illesztőprogramjában vagy hardverében van.

Nyisd meg az ETS2-t, és menj a Beállítások > Vezérlés (Controls) menüpontra.A "Játékvezérlő típusa" legördülő listában válaszd ki a kormányt (pl. Spirit of Gamer Race Wheel).

Force feedback bekapcsolása:

Görgess lejjebb a vezérlés menüben, és keresd meg a Force Feedback vagy Rezgés lehetőséget.

Kapcsold be, majd állítsd be az erősséget a csúszkákkal. Például:

Intenzitás vagy Strength: 50-100% (teszteld ki, mi a megfelelő). Útegyenetlenségek vagy Surface Feedback: növeld, ha erősebb rezgést szeretnél.Ha ez a menüpont nem elérhető, az azt jelezheti, hogy a kormány nem támogatja teljesen az ETS2 force feedback funkcióját.

Menj a következő mappába:

Dokumentumok > Euro Truck Simulator 2 > config.cfg

Nyisd meg a fájlt jegyzettömbbel vagy más szövegszerkesztővel.

Keress rá a következő sorokra, és győződj meg róla, hogy így néznek ki:

uset g_force_feedback "1"

uset g_ff_strength "1.0"

uset g_ff_surface "1.0"

A "1.0" értékeket növelheted vagy csökkentheted az erősség szabályozásához.Mentsd el a módosításokat, és indítsd újra a játékot.

Ha a játékban nem működik a rezgés, próbáld ki a DXTweak vagy VJoy nevű programokat, amelyek néha képesek aktiválni a rezgő funkciókat más kompatibilitási módokon keresztül.

nov. 17. 17:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!