Hogy ajánlatos használni az akksit?
Notebookba benne hagytam az akksit, ha kedvem lenne ágyból gépezni ne keljen pakolgatni.
Baj ha úgy használom hogy folyamatosan váltóáramról úgy hogy benne van?
Tönkreteszi, vagy úgy jobb lenne hogy feltölti és akksiról, majd ha lemerül újra feltöltöm.
Ha váltóáramról megy, tényleg elfüstöl az akksi egy idő után?
A gépem új, 3 hónapja vásárolt MSi.
Őszintén rohadt rosszat tesz az akksinak, ha állandóan áram alatt van... nekem is benne van az akksi, úgy terveztem, mikor kaptam, hogy lemerül-feltöltöm-lemerül-feltöltöm, de feltöltés után mindig elfelejtem kihúzni a töltőből, úgyhogy napi sok órán át van töltőn, aminek töredéke is elég lenne. :D
1 éves gép, de már odáig hajszoltam, hogy alap állásban sem bírja tovább akksiról 40-50 percnél... hát cumi! :D
De ezzel válaszoltam is: nem fog elfüstölni, még csak "fel sem robban" (NEM SZÓ SZERINT ÉRTENDŐ A ROBBAN) a túltöltöttségtől.
Egyetlen hátrány a túlzott teljesítmény-romlás az akksi terén.
2ésfél-3 órát bír nekem az akksi.
17,3"-s és ha csak net meg msn wifivel akkor.
Ez jónak számít?
De ha nem felejtem el, ahogy Te, és rendesen lehúzigálom +/- 10 perc a feltöltés után akkor az káros neki?
Gyakorlatilag a Mac. gépekben is beépített az akksi és ha nem kapja szét az ember a gépet, akkor feltölti lehúzza módon használja ő is.
kiszedtem az akksit, inkább szenvedek 2 percet vele hogy berakjam ha elakarok ülni az asztaltól:)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!