Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Teszteletlen Ryzen 3 PRO...

Teszteletlen Ryzen 3 PRO 2100GE CPU-t mennyiért lehet eladni?

Figyelt kérdés

Használtan szereztem, akkor volt hozzá kompatibilis alaplapom, azzal hibátlanul működött. Aztán meghalt a PC, akkor még az alaplap garanciás volt, elküldtem szervízbe azt (processzor nélkül) és találtak is hibát, amit nem tudtak megjavítani, egy másik alaplapra lett cserélve, ami nem kompatibilis az előbb említett CPU-val, így azzal tesztelni nem tudtam. Azóta szereztem jobb processzort, már nincs rá szükségem, de tesztelni nem tudtam a kompatibilitási hiba miatt.

Azt látom, hogy hasonló procik 5-6 ezer forint körül mennek, de mennyit csökkenthet az értékén, hogy ez teszteletlen?

aug. 30. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Meghirdeted így, ahogy van és vállalsz rá 1 hét próbagarit. De 5-6 ezer irreális érte. 4-5 ezerért Ryzen 3 1200AF-ek vannak, amik mégiscsak valódi 4 magosak, és a Win11 is támogatja. Azt mondanám, hogy kb 3 ezerért így meg lehetne hirdetni a hardveraprón. Aztán ha elviszik szerencséd van. Ha meg nem megy el, felrakod 2 sörért.
aug. 30. 23:39
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

Az a probléma a evvel a procival, hogy a Win.11-et nem támogatja. Aki egy kicsit ért hozzá az már nem vesz ilyet. Hirdesd meg vagy 2000-ért, hátha kell valakinek.

"Ryzen 3 1200AF-ek vannak, amik mégiscsak valódi 4 magosak, és a Win11 is támogatja."

A Ryzen procikból, az 1000 sorozatúakból egyiket se kompatibilis a Win.11-el.

[link]

aug. 31. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

#2 "A Ryzen procikból, az 1000 sorozatúakból egyiket se kompatibilis a Win.11-el."

Még az a szerencse, hogy ezt az én Ryzen 3 1200AF processzorom nem tudja. Az ezres sorozatból 2 darab processzort adott ki az AMD Zen+ maggal(Ryzen 3 1200AF és Ryzen 5 1600AF) és ezeket bizony támogatja a Windows 11(mint ahogy a képen is látszik). Egyedül a kikapcsolt SecureBoot a hiba jelenleg.

[link]

aug. 31. 11:19
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
27%

#2 3300X sincs a listan pedig az Zen2 es nem Zen+ os

es megis kompatibilis a Win11 el (de a Zen+ AF esek is)

aug. 31. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:
35%
5000 vagy alata
aug. 31. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!