Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ér valamit egy Ryzen 3 pro...

Ér valamit egy Ryzen 3 pro 2100GE használt processzor?

Figyelt kérdés
Eddig ez volt a számítógépemben, szépen működött, de nemrégiben meghalt az alaplap, frissítve lett a rendszer, az alaplapcserével processzorcsere is jött, ez a CPU meg kimaradt. Az a probléma, hogy tesztelni nem tudtam, mert az új alaplappal nem kompatibilis, így csak annyit tudok, hogy az alaplaphiba előtt tökéletesen működött, majd a szervízben az alaplapnál találtak hibát, szerintem a CPU-val nem is nagyon foglalkoztak, de akkor lényegtelen is volt, mert amúgy is újítani akartam a gépen. Viszont néhány hónapja a polcon díszeleg a CPU és nem tudok vele mit kezdeni. Tudom, hogy egyszerűen le lehetne tesztelni, de azért gondoltam rákérdezek. Tudom, hogy az ilyenek tesztelten is 4-6000 forint környékén mennek, így annál biztos kevesebbet ér, de van bármi, akár 1-3 ezer forint értéke?
máj. 29. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Teszteld le valakinél, ha működik akkor 5-7000-ért feldobhatod a hardverapróra.
máj. 29. 23:45
 2/4 P.O.C. ***** válasza:

A CPU a legritkábban meghibásodó alkatrész egy számítógépben. Millió meghibásodásból talán egyszer az a ludas. De azokból is a nem hozzáértő és túlzó túlhajtás miatt pusztul el, vagy valami túláramot kap a gép a hálózatból pl. villámcsapás.

Szóval nyugodtan meghirdetheted teszteletlenül is.

máj. 30. 02:15
 3/4 anonim ***** válasza:

29 ezer az ára újonnan. Ha letesztelnéd és jó akkor 10 ezer felett meglehetne hirdetni.

[link]

[link]

máj. 30. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet kell még valakinek egy billegő asztal lába alá... 🫤
máj. 30. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!