Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Xbox series s probléma??

Xbox series s probléma??

Figyelt kérdés
Van egy Series S-em december óta van meg, hibátlanul működött kb májusig akkor már nemtudtam rámenni semmire, de vette hogy rányomok de nem ment rá azt hittem a kontrollerel van baj de nem( kiprobaltuk egy masik series s-en) nyár van nem játszottam, nem is foglalkoztam vele és ma beakartam kapcsolni, kivillan a logó a konzolon hogy benyomom de nem ad képet semmit már szendvedek vele régóta, valaki valami tippje esetleg???? Járt már így valaki??????

aug. 28. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Használtan vetted? Én is decemberben kaptam meg de a sok kábel kihuzogatás miatt annyi baja lett hogy már nem csipog ha bekapcsolom. De lehet én kapcsoltam ki rajta.Apámnak kontroller hibája volt ezért kicseréltük és nálam van az övé. Azon kívül semmi hiba
aug. 28. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja és újonnan lett rendelve apámnak is meg nekem is amazonról
aug. 28. 15:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Újonnan kaptam, kaptunk garanciát is viszont azt kivették hogy ne lássam stb eltünt…. nemértem mi baja lehet én vigyáztam rá sose húztam ki semmi tényleg ahogy használni kell
aug. 28. 15:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Frissitetted mindig? Az is lehet a baj
aug. 28. 16:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Gariztatni kéne. De mi az, hogy "kivették"? Kicsodák?
aug. 28. 21:47
 6/7 anonim ***** válasza:

A frissítéstől nem lesz baja, ezeket nem úgy tesztelik, mint a Windows-t, ráadásul a hardver adott :-)

Nálam is szokott ilyet csinálni néha, olyankor kihúzom az 1TB-os bővítőkártyát és a külső USB-s diszket, és akkor elindul. Visszadugom a cuccokat és megy szépen. Szóval ha van csatlakoztatva külső meghajtó (akármilyen), próbáld meg anélkül.

aug. 28. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem hogy a frissítéstōl lesz baja hanem hogy mindig kéne frissíteni
aug. 28. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!