Samsung Series 3 300E - NP300E5AH laptopom nem érzékeli az egeret, mi lehet a probléma?
Itt a FIX 3-at próbálnám meg elsőnek.
Fix 4 is lehet megoldás. A végén ki kell venni a pipát az „engedélyezze az eszköz kikapcsolását energiamegtakarítás céljából”.. nem, nem engedélyezzük! 😃 nem értem miért úgy mutatja a kép, hogy be van pipálva.
Meg jó lenne a touchpad drivert is letörölni, újrarakni a samsung oldaláról.
Elsőnek: Kilencedikén átvittem apámhoz, hogy hátha tud valamit kezdeni vele mert ő ért az ilyenekhez de ő sem tudja mi lehet a probléma, aztán másnap hazahoztam mert sürgősen nyomtatnom kellett valamit de meghalt a töltője, egyáltalán nem működik és nélküle a laptop sem működik. Ezt nem írtam a kérdéshez mert eddig semmi probléma nem volt ebből. Szóval ameddig nem tudok új töltőt szerezni, nem tudok semmit sem csinálni vele. Majd jelzek, ha sikerült, köszönöm szépen a válaszodat!
Harmadiknak: Pendrive az működött, bár amióta az egerekkel nincs jóban, nem próbáltam pendrive-ot, viszont apám kipróbálta az usb nélküli egerét hozzá és az sem működött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!