1/10 anonim válasza:
Teljesen jó.
Amúgy tetszik az RTX logó a GT730-ra 😂
2/10 anonim válasza:
Inkább vegyél egy használt gépet, 10-15.000-ért találsz hasonlót.
3/10 anonim válasza:
Ezek azért erősen Win10-es gépek. A legdrágább Win11-et futtat minden trükk nélkül. Inkább valami 3-4.gen I5-öt és egy olyan gt750ti körüli kártyát néznék dobnék bele 8-16 GB RAM-ot(volt ilyenem és nem volt rossz). A win7 a Core2Duo/Core i eleje korszak volt 2-4GB RAM-mal 9xxxgt / gt2xx kártyákkal. A fenti konfig 2015-ig bármit visz. 2010-ig ultrán.
4/10 anonim válasza:
A Win7 még bőven inkább nosztalgia, mint retro. Mire volna pontosan milyen levágási pontokkal?
5/10 Közveszélyes Kontár válasza:
mire hasznalod tenyleg szamithat tenyleges win7 korszakhoz eleg regebbi
hasznaltan jobbat is kapsz arban ami 10/11 hez is hivatalosan is jo, es jatszani is tudsz rajta, modernebb vga rtx1010 ddr2 pl.
6/10 anonim válasza:
Jó, mondjuk nem értem, miért akar valaki Win 7-tel retrózni. Én a munkahelyemen a mai napig Win 7-es gépbe viszem be az adatokat. Retro az, amit már senki nem használ a mindennapokban, Win 95 vagy 98 például, korabeli hardverekkel.
9/10 A kérdező kommentje:
Amit elfelejtettem írni, hogy egy vgat(750 ti) azért vennék még bele.
aug. 28. 18:04
10/10 anonim válasza:
Nem. Ez egy W10 korabeli PC már. Ráadásul egy irodai fos.
W7 PC-nek Q9000 procis vagy 1. gen procis gépet néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!