Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van bármi hátránya, ha 3x8GB...

Van bármi hátránya, ha 3x8GB RAM van egy gépben?

Figyelt kérdés
aug. 27. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Attól függ milyen gépben. 3 csatornás memóriavezérlő mellé ideális, 2-4-6-8 csatornáshoz nem ideális.
aug. 27. 11:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Ilyen lap van: [link]
aug. 27. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Tegyél be egy negyediket is és nem lesz probléma.
aug. 27. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
4-5 ezer forint egy 8 gigás DDR3 ram. Vegyél egyet és tedd bele 4.-nek.
aug. 27. 11:41
 5/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%
nincs hatranya
aug. 27. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
Dual channeles lapba 2, lehetőleg egyforma modul a jó, még a 4 is elfogadható, csak jobban terheli a memóriavezérlőt. A 3-mal, bár működik, de messze nem optimális. Ilyenkor vagy az összes modul single-ben megy, vagy - ha szerencsés vagy - 2x8 GB-ig dual, és ha abból kifutsz, a maradék 8 már csak single.
aug. 27. 21:56
 7/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
25%

#5 ennyien kerestek penzt pirospontozassal ez komoly?

#6 leirta hogy lenyegeben miert nincs hatranya

gyakorlati hatranya

#2 nel linkelte lapjat nagyon regi dologrol van szo, akkoriban meg elmeleti elonye se nagyon volt ezert irtam hogy nincs hatranya

ugyveltem nem akar kolteni szinten ezert irtam (#4), par % pluszert amit igp vel tudna kihasznalni de azok az igpk gyakorlatban es elmeletben (papiron) is harmatgyengek voltak

#3 azt irta nem lesz problema

mifele problema?

ekkora kontarok (pirosozok) jarnak ide hogy nalam is nagyobbak ezt keptelen vagyok elhinni, ezert tudom biztosra hogy ezzel penzt kerestek, de ki fizet nektek?

aug. 28. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!