Valóban nagy pc-s lehet a csaj?
Nagyon... IO shieldet nem rakta vissza... Hővezető paszta egy gombócban, nem X-ben...
Elég gagyin vannak összevágva, tuti 50 hiba közben.
9:23-nál meg az mi akar lenni? Be sincs dugva rendesen a grafikus kártya, azért nem tudja bedugni a kék VGA dugót. Gondolom nem indult úgy, majd helyretették neki, de azt sem mutatták.
Hogyne. Mini PC ház, ami kb P3-ig volt tervezve, ahol még maradt hely a táp és a proci között, itt a P4-es hűtőt gyakorlatilag mefojtja a táp. Ja, és JNC (alias Vargánya) gépgyilkos táp. :P
Ez egy feltűkősködő 3,14csa.
A mozdulataiból látszik, hogy ez inkább egy betanított koreográfia. Ember nem rak össze ilyen kimérten számítógépet. Egyszerűen előtte betanították neki, nyilván volt több próba, majd amikor sikerült neki valamit összerakni azt bevágták a kész videoba.
Ahogy néztem, a hangsúly inkább a feszülős rövid nacin volt.
3-mas
" feszülős rövid nacin volt."
manapság csak ilyesminek van nézetsége
Egy videó alapján nem írnám le, hogy teljesen fogalmatlan (amit csak átpörgettem). Úgy állt hozzá az összeszereléshez, hogy könnyebb legyen videózni, mint csinálni.
A videokártya beszerelésénél szerintem rá se látott az alaplapra. Ami az IO shieldet illeti, az sok régi alaplaphoz eleve nem jár. Elkallódik, benne marad a házban, amiből a lapot bontották, stb.
Hogy a pasztából csak középre pöttyint ne nagy hiba. A borda szétnyomja. X-ben jobban terül, ha meg vékonyan elkeni egy lejárt bankkártyácan, meg jobban, ez tény, de nem emiatt fog hőgutát kapni a proci. Attól már inkább, hogy azokat a hűtőket inkább Northwood Celeronokhoz használták.
Egyértelmű, hogy budget build, de a tápnál nem értem, miért nem választott egy megbízható modern darabot. A Pentium 4-ben pont az a poén, hogy nem gond vele a modern táp, nem mint egy Slot-1 vagy Socket A lapnál (bár utóbbiból van olyan, ami 12 V-ról eteti a procit).
politikailag korrekt ertelemben?
hat borzalmas
vegen jol latom hogy jatekokkal nem is jatszik csak ugy tesz?
teljesen masnak latom gombnyomast es jatek torteneseket
allando eger emelgeteseket se ertem, ez nem konzol kontroller hogy rangatni kelljen
ott volt ajanlott videoknal o is
o sokkal polkorrektebb es kockasabb csaj
jo feleseg tipus megjavitja elromlott gepeket, feltalal dolgokat
#8 tol?
hitelesebbnek? vagyis #9 es #8 is csak megjatsza egeszet (csak regebb ota csinalhatjak)
mint a kerdesbeli?
arca csunyabbnak tunik
egy valodi (aki nem megjacca magat) kocka csaj legyen szep
pl. Neztem mukormet a kerdesbelinek, ha mar van akkor miert nem sokkal hosszabb?
sokat dobot voln videon, viccesebb lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!