Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért hallok halk sípolást a...

Miért hallok halk sípolást a fülesben mikor mozgatom az egeret?

Figyelt kérdés

Minden mozgatásnál egy halk sípolás van jelen addig míg abba nem hagyom az egér mozgatását. Nem, nem kívülről jön a hang, konkrétan a fejhallgatóból.

Igazából játék közben észre sem veszem, olyan halk, csak akkor kezd idegesíteni ha simán netezek és nincs más ami hangosabb a sípolásnál.

Nemrég cseréltem le a gépemet, az előzőnél nem volt ilyen.

aug. 20. 16:27
 1/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
58%

tapegyseg foldeles hiany/hiba, gyengebb minosegu vagy ("enyhebb") hibas tapegyseg

gyenge minosegu vagy ("enyhebb") hibas alaplap

leginkabb USB csatiknal vagy vezerlonel lehet valami

vegul egerrel is elofordulhat ugyanaz mint fentiekkel

taptipusnak erdemes lehet utananezni milyen kategorias

vagy megvizsgaltatni

legelsonek masik (valami mas marka tipus!) egerrel is probald ki

aug. 20. 16:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet azért, mert vezeték nélküli mind a kettő. Vagy csak az egyik, de összegerjed az biztos azért hallod. Nálam rosszabb volt. Az egér akadozott, amikor Bluetooth os fülhallgatót használtam.
aug. 20. 17:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a táp lenne a ludas, az egy Seasonic g12 gc 750 wattos 80+ gold. Az egér is kb. 1 éves, glorious model d-, az alaplap az gigabyte b650 eagle ax. más egér sajnos nincs itthon, szóval azt nem tudtam kipróbálni, mást viszont megnéztem, a fülemhez tettem az egeret és szintén sípol, olyan lüktető hangja van, vagy hogy mondjam :D
aug. 20. 17:42
 4/9 A kérdező kommentje:
#2 Minden vezetékes nálam.
aug. 20. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Nálam is előfordult hasonló, laptopnál is (gyári táp)

Sőt! Nem először hallottam olyat sem, hogy az SSD/HDD aktivitásakor is hallani hangot a hangszóróból/fülhallgatóból

aug. 20. 18:17
 6/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

es szerintetek (aki szerint!)

nem kell zavarszuro

persze ellehet viselni de minek ha nem muszaj?

elektromos halozat foldelesevel attol meg lehet kisebb nagyobb problema, de egyeb problema is lehet vele

bezavarhatnak rgb dolgok is, meg pwm ventik

nem irtad

milyen fulhallgato vagy legalabb hogy mivel csatlakozik

erdemes kulonbozo usb portokban kiprobalni oket ha mindketto usb s mivel lapon usb2 es 3 is van

de fules jackbe is mehet ezt nem tudhatom, akkor csak egeret tudod kiprobalgatni (a proba idejere csak)

aug. 20. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Vadonatúj elektromos hálózat, földelés, stb

Laptop gyári táppal közvetlenül a fali aljzatban.

Semmi egyéb eszköz nincs csatlakozva.

Hangerő maximumon, a touchpadon "egerészve" is hallani a hangot.

aug. 20. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az olcsóbb integrált hangkártyák ilyenek.
aug. 20. 19:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Röviden azért sípol, mert ahogy mozog az egér elkezd dolgozni a GPU, ahonnan egy szar alaplapi kialakítás miatt, vagy a földelés hibájából átkerül valamennyi feszültség a hangkártyára. Mi is dobtunk ki anno stúdiógépet is emiatt, érdekes utána a maceken nem hallottuk. De az összes szaki a földelésre hivatkozott...
aug. 22. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!