Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Folyton újraindul a gép kék...

Folyton újraindul a gép kék halállal. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Új a gép, nemrég lett összerakva, minden új, nem használt. Most újraindítottam a gépet, mert kicsit OC-ztam a kártyát az amd szoftverén belül, és mikor újraindítottam, befagyott az indításnál, csak egy fehér pontot láttam, ami szerintem a töltő ikon lehetett csak nem mozdult meg, vártam egy ideig hátha betölt, de nem igazán reagált semmire, így hosszan megnyomtam a bekapcsoló gombot és azóta kékhalállal újraindul folyamatosan.

aug. 19. 21:33
 1/7 A kérdező kommentje:

Kékhalálnál stop code: system service exception

Win 11

aug. 19. 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Állítsd a BIOS-t alaphelyzetbe és úgy nézd meg, hogy helyre jött-e.
aug. 19. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Vagy ha csökkentett módban elindulna az OC-zást állítsd vissza.
aug. 19. 22:00
 4/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

hat szoftveres oc nek csak asztal betoltesnutan kene aktivalodnia, es osszeomlast akkor is csak hasznalatkor kene okoznia

lehet valami melyebb dolgot piszkaltal amivel lehet karosult is vga azt meg feleleszteni nehez vagy nem lehet

van kapcsolos vga ha tied olyan akkor atkapcsolod hatha ugy jo

#3 +1 abban probald rendszert inditani

aug. 19. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Rendszerszolgáltatás kivétel...

[link]

aug. 19. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha csökkentett módban se indul el és nem tudod az OC-t visszaállítani, akkor újra kell telepítened.
aug. 20. 05:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Végül sikerült alaphelyzetbe állítani a bios beállításokat, utána meg újraraktam a windowst, most már oké minden, köszi a segítséget mindenkinek!
aug. 20. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!