Miért nincs kép a monitoron?
Nemrég vettem egy gépet és egy msi 180Hz monitort
Egy ideig teljesen jól működött, de már napja ha megnyitok egy játékot pl csgo, ahogy betölt a játék elmegy a kép, azt írja nincs jel, de a gép még megy. Újra indítás után működik csak.
Viszont már nem csak játék közben, teljesen random elszokott menni a kép és nem tudok mit csinálni
Mindent frissítettem, Bios, driver
Vettem display PORT kábelt mert eddig HDMI volt, azzal is ugyan ez
Nem tudom mi lehet a baj, nem akarom szerelőhöz vinni, hátha itthon is meg lehet csinálni
Rx vega 64 nitro + 8Gb videokartya
2x8 3600 MHz G skill ram
Ryzen 5 2600 proci
Cooler master 600 táp
A táphoz régebbi kábelt használok, ami itthon volt, de eddig azzal is működött
46k volt mert egyel újabbat vettem de igen az
Viszont az elején ezzel is működött rendesen
Meg néha a videokartya driver kiírja hogy nem kompatibilis és így nem tudom a Hz-se állítani a monitoron
Simán lehet driver probléma is. Töröld teljesen DDU programmal, és frissen telepítsd fel a legújabbat.
Alternatívaként próbálhatod a Windows + Ctrl + Shift + B kombinációt amikor fekete képed van, amely 'újraindítja' a grafikus drivert.
A hőfok renden volt, 54 fole nem nagyon megy semmi
Akkor sem mikor pont elmegy a kép,
Benchmarkba minden pipa volt csak a mouse Polling rate nem, de ennek nem kéne hogy köze legyen ehhez igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!