Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit szóltok ehez, az 500.000Ft...

Mit szóltok ehez, az 500.000Ft értékű gamer pc-hez?

Figyelt kérdés

Számítógépház: Lcpower gaming 806w-Crosswind_X ( fehér )

Processzor: Ryzen 5 7600x

Alaplap: Asus tuf gaming B650-plus, avagy a másik opció egy Asrock b650m pro rs ( szerintetek melyik a jobb?)

Videokártya: Gigabyte rtx 4060 ice eagle oc ( le lesz majd cserélve egy rtx 4070 vagy 4070 superre)

Memória: Kingston fury beast 2x16Gb ddr5 6000mhz rgb ( fehér )

Tápegység: Seasonic Focus GX 750W

Háttértár: 1Tb kingston m.2 ssd

Processzor hűtő: Arctic liquid freezer iii 360 argb ( fehér )

Tudom hogy az rtx 4060 nem a legjobb ár érték arányú, videókártya, és hogy pl egy rx 7600 xt jobb lenne, viszont én az Nvidiát jobban preferálom. És tudom, hogy sokan fogják írni hogy pénz kidobás a vízhűtés, viszont nekem ez tetszett mellesleg, bele fért az 500.000 ft-os keretbe így miért ne?

Várom a válaszokat, köszi ha végig olvastad legyen további szép napod/estéd:)

aug. 11. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Tehát hogy tisztázzuk a dolgokat, kidobsz alsó hangon 30k-t egy vízhűtésre, veszel egy olyan videokártyát, amiről te is tudod, hogy rossz ár/érték arányú tisztán a branding miatt, majd megkérdezed, hogy mi a véleményünk? :D

Végülis jók összefoglaltad, teljesen felesleges pénzkidobás a vízhűtés egy 7600X-re, és az RTX 4060 is egy csapnivalóan rossz választás (hozzáteszem, hogy az RTX 4070 is abban az árban van, ahol nagyon nehéz ajánlani, tekintve hogy a 7800XT teljesítményben pariban van, árban meg jelentősen jobb, a 7900GRE meg árban van pariban, viszont teljesítményben közelebb ál a 4070Ti Superhez...).

Alaplap gyakorlatilag teljesen tökmindegy, mindegyik B650 chipes lap gyakorlatilag bármire elég.

Az mondjuk óriási baromság, hogy ebben a büdzsében fehér buildet akarsz összerakni, az önmagában 20%-ot dob az áron nulla teljesítménybeli előnyért cserébe. Döntsd el, hogy most gépet építesz, vagy az asztalodat akarod kidíszíteni.

aug. 12. 06:07
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

500K-ért rtx4060 konfigot? 🤔

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

504000Ft. AIO+dizájn ház +30000.

aug. 12. 07:54
 3/5 anonim ***** válasza:

500.000Ft értékű gamer pc

[link]

[link]

aug. 12. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Esetleg a hardverapro.hu-ról.

[link]

[link]

aug. 12. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én most építettem hasonlót, 500k volt kb, kazyról rendeltem az alaplapon kívül mindent

7600x

Rog strix B650ef gaming

6000mhz kingston 2x8gb

Gx750

500gb kingston fury renegade m.2

Be quiet 500dx ház

Be quiet shadow rock 3 hűtő

Rtx 4070

És a tárhelyet majd később bovitem.

Gyakorlatilag hangtalan a gép a Be quiet cuccoknak koszonhetoen, terhelés alatt is alig van hangja.

Kazy a legjobb az árakban de érdemes alkatrészenként megnézni, csak hosszú a szállítási idő, vagyis relatív, nekem gyorsan kellett a gép és így 1 hét soknak tűnt

aug. 13. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!