Nagy toronyhűtőknél a második ventilátor mennyit ad a hűtéshez?
Egytornyosaknál 5-10%
Duplatornyosoknál lehet 20% is akár.
indokolt? ha rossz a hutes teljesitmeny kiprobalod
plusz venti hazra is atheto ha zero valtozas lenne veletlen
rengeteg mindentol fugg ez sokszor azert joval tobbet ad a masodik venti mint 20%
de az is elofordul hogy semmit szoval nem egyedi veletlen dolog
4/
Hát 5700X proci alapjáraton olyan 48-51 fok között volt és még mikor alig csináltam is valamit fel fel pörgött a ventilátor volt,hogy 1500 fordulat környékére 3700X nél nem igazán volt ilyen ugyan ezzel a hűtővel.
5/
Milyen procit hűt és mennyit szokott maximum pörögni?
i5-11600 (melegedős). A fordulatszámot nem szoktam nézni mert nem zúg a ventilátorom..
5 hőcsöves hűtő van rajta.
Evvel a hűtővel szerintem nem lenne gondod.
8/
Nekem is 5 hőcsöves van a procin SilentiumPC Fortis 3 HE1425 nem rossz kis hűtő amúgy meg 33 fokos szobában zártabb házban is max nagyon max 73 fok volt a proci pl prime95 terhelés teszt alatt.Csak néha felpörgő venti zavar.És gondoltam mivel gyárilag adtak még felfogatót,hogy másik ventilátort is lehessen rátenni gondoltam lehet az jelenthetne valamennyit.De most őj házba építem a gépet lehet megnézem először most,hogy smint lesz és utána meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!