Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a probléma a gépemmel?

Mi a probléma a gépemmel?

Figyelt kérdés

a gépem lassan tölt be játékokat és eggyes játékokat pl COD nehezen bír el, ide írom a gépem alkatrészeit

processzor:Intel Core I3 13100F

videókártya: Geforce RTX 3060

RAM:T-Force 16GB DDR4 3200HZ

áram: Akyga AK-P3-600 pro

Tárhely: Kingston 1TB SSD

Mi a legnagyobb probléma ezek közül?

aug. 3. 20:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sajnos nem olcsók a komponensek. A CS2 is elég proci igényes és egy ilyen i3 kevéske neki.

Mondjuk az, hogy minden ilyen rohadt sokáig tölt nekem valamiért gyanús. Operációs rendszer melyik?

Milyen idős az SSD? Rendben van az állapota?

[link]

Ezzel a programmal meg tudod nézni a SMART adatokat és ha esetleg netán valami gáz van a merevlemezzel/SSD-vel, akkor jelzi.

aug. 4. 16:50
 12/15 A kérdező kommentje:
11. thx lecsekkoltam de azt írja nincs probléma az ssdvel
aug. 6. 13:38
 13/15 anonim ***** válasza:
CS2 és GTA5... Online? Mert simán lehet, hogy a neteddel/hálózatoddal van probléma. GTA5 online legendásan sz_r ha session készítésről van szó, simán lehet, hogy mondjuk elvész a csomagok fele a rossz kapcsolat miatt és ezzel nem tud mit kezdeni, tölt 45 percet.
aug. 14. 21:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Volt egy 12 éves gépem, i53570+8gb+ssd+win10 zel. Kicsit lassúcskának éreztem már, és upgrédeltem. 14th gen proci 16gb ram+ m.2 stb. Százezrekért. És nem vagyok elbűvölve a gyorsaságától, miközben az m.2 10x gyorsabb teszt szerint, mint az ssd volt.
aug. 19. 13:46
 15/15 anonim ***** válasza:
jan. 7. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!