Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ebben a laptopban is alacsony...

Ebben a laptopban is alacsony fogyasztású vga van? Jó vétel ez a ACER Nitro V NH?

Figyelt kérdés

[link]

Általában az olcsóbb gamer laptopokban 45 wattos vga van 4050-esek terén. Gondolom azért, mert rossz a hűtésük

aug. 3. 13:18
 1/6 szántóvető ***** válasza:

a legjobb ha tesztet olvasol róla.szerintem ennyiért jó vétel.

[link]

aug. 3. 13:43
 2/6 A kérdező kommentje:
1.: Igen, 75 wattos. Néztem róla teszteket, és többnyire +30% fps, de valahol másfélszeres is megvolt. Az a 45 watt nagyon kevés, a 100 watt egyébként túl sok, alig tud többet +5%-al az a verzió.
aug. 3. 14:42
 3/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#2 pontosan, nem aranyosan novekszik az fps a fogyasztas emelesevel

megis sokan eroltetik hogy jaj van 140W os valtozat is en olyan akarok

pedig gyakorlatilag csak a fogyasztasa tobb nem az fps

szintetikuysn se aranyos de hiaba magasabb a bechmark ha az fps joval kisebb arannyal

azt hittem 45 ost akarsz de ha nem akkor nincs gond, viszont amugy barmelyikben beallithato a 45 akar 140 esekben is

szoval

aug. 3. 15:55
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nem semmi nagyon jo arban van i5 13 es 4050 es gep

ennyiert nem sok van

aug. 3. 15:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Volt gf63 thin 247 ezer forintért is nem olyan régen. De abban nagyon gyenge a 45wattos gpu. Gondolom azt nem lehet felvenni 75wattra. Jóval többet fogyaszt, de sokkal jobban fog futni minden játék.

Egyébként örülök, hogy ennyire olcsó egy ennyire komoly laptop. Emlékszem 1,5 éve még örültek, hogy szar 4gb ramos 3050-es laptopot tudtak venni 350 ezerért, most meg 200 ezerért sem lehet eladni.

aug. 3. 17:03
 6/6 szántóvető ***** válasza:
igen,ezért is írtam hogy annyiért jó vétel.
aug. 3. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!