Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a legolcsóbb módja egy...

Mi a legolcsóbb módja egy alacsony fogyasztású Windows-os számítógépnek?

Figyelt kérdés

Raspberry Pi drága lenne, valahol 5000 Ft alatt kellene, kis (20W alatti) fogyasztással. Ezeket szeretném rajta futtatni, hogy pénzt tudjak keresni:

[link]

Havi 10 dollár kifizetéstől már megérné, annyit meg simán össze lehet hozni.

2021. dec. 11. 13:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%

Használj Linux-ot. Van grafikus felülete, és 10-ed annyira van szüksége, mint a Windowsnak. Ráadásul, ha érdekel az informatika, akkor ez egy nagyon fontos tapasztalat, hogy tudj Linux alaú op. rendszert kezelni.

Teljesen ingyenes, ingyenes rá az Office termékek (LibreOffice), és ha nem játszani akarsz rajta, vagy valami specifikus feladatot ellátni, akkor milliószor jobb, mint a Windows. Kis gépigény esetén a Linux Mint a te operációs rendszered. :D

2021. dec. 11. 13:44
 2/16 anonim ***** válasza:
96%

kamu szarnak érződik, egyfajta piramis játék

csak egy kis hálózati forgalom kell nekik lol, mi ez valami önkéntes botnet toborzó?

"Raspberry Pi drága lenne"

openwrt-s router :P, már ha fut rajta

de szerintem keres valami melót, 10 dollár nagyon kevés pénz

2021. dec. 11. 13:45
 3/16 A kérdező kommentje:
Rendben, de ami csak Windows-on hajlandó futni, azt hogyan tudom Linuxon futtatni?
2021. dec. 11. 13:46
 4/16 A kérdező kommentje:

#2, nem kamu, én is kaptam már kifizetést, csak az asztali gépem helyett szeretném kiszervezni egy alacsonyabb fogyasztású gépre.

A 10 dollár pedig a minimum, lehet, hogy 100-at keresnék majd vele. Azt is kevésnek tartanád? ;)

2021. dec. 11. 13:48
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

A piramis játék nem egy legális dolog, és egyáltalán nem biztos, hogy tudsz belőle profitálni.

Linuxon van egy Wine nevű lehetőség, amivel tudsz .exe kiterjesztésű fájlokat futtatni, de nézz rá a Lutris- ra vagy a PlayOnLinux-ra. Valamelyiken tudnod kell futtatni.

2021. dec. 11. 13:51
 6/16 anonim ***** válasza:

Gondolom 50 ezer akart lenni, nem?

Vannak lehetőségek, láttam neten. Intelnek van pl ilyen USB stick gépe 😃 nagyon állat. És megy rajta a win.

2021. dec. 11. 13:53
 7/16 anonim ***** válasza:

Nahh, ilyesmire gondoltam:

[link]

2021. dec. 11. 13:56
 8/16 anonim ***** válasza:
2021. dec. 11. 13:59
 9/16 anonim ***** válasza:

Szóval kiokosítottam magamag én is...

[link]

Itt nézelőd intel/amd procis gépek között.

2021. dec. 11. 14:03
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

A gépet egy műszaki boltból lopod, az áramot meg a szomszédtól...

Aztán az állam ad részedre ingyen kosztot és kvártélyt. ;)

2021. dec. 11. 14:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!