Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek?...

Milyen laptopot vegyek? Milyenre van szükségem?

Figyelt kérdés

Mire használnám:

- videóhíváshoz

- netezéskor általában sok fülön nyitogatom meg a böngészőt. Pl 20

- youtube videó lejátszás is jól működjön

- online videókat is nézek. Képzéseket.

- legyen azért tárhelye. (Szakmai amyagaim vannak, lehet hogy letöltött filmek, évadok is.

Nem játszok a gépen.

Azért kérdezem, mert nem értek hozzá. A jelenlegi laptopomat anno olcsón vettem, és már új korában éreztem hogy ez gagyi. Lassú. Youtube videónál beszaggat. A kamera képe meg elég szörnyű. Nem hozzáértőként is.

Nem akarok így járni megint. Viszont feleslegesen sokat költeni sem szeretnék. Ahogy néztem a laptop árakat eléggé ég és föld.

aug. 1. 20:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Videóból nem nyitok meg huszat.
aug. 1. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
aug. 1. 21:03
 3/6 fukapapa27 ***** válasza:
100%

Szerintem már kell a 16GB Ram azért inkább ezt:

[link]

aug. 2. 04:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Microsoft vagy apple?
aug. 4. 16:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Microsoft programokat (word, excel) csak úgy lehet megszerezni hogy évente fizetni érte?

Hogyan vegyem a gépet hogy jól legyen?

aug. 4. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Memóriából legalább 16gb kell, processzorból legalább Ryzen 3 vagy Intel Core i3. Az Asus és Lenovo márkákat tudom jó szívvel ajánlani, megbízható laptopokat gyártanak. Egy Ideapad vagy egy Zenbook kitűnő választás lenne. A Microsoft Office programokat valóban csak fizetség ellenében tudod beszerezni, de vannak ingyenes irodai programcsomagok mint például a Libre Office vagy Open Office.
aug. 10. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!