Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A force feedback kormányoknál...

A force feedback kormányoknál miért fontos hogy minél több legyen a nm? Tehát minél erősebb legyen. A való életben sem olyan nehéz tekerni mint amennyit tud egy komolyabb kormány ffb-je.

Figyelt kérdés
Illetve aki játszik, max erősségre teszi? Csak egy forma 1 es autónál nem hiszem hogy olyan erő kell a tekeréshez mint amit mondjuk egy fanatec vagy thrustmaster t500 rs tud.

2024. júl. 29. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért kell erő forma 1-es autóban :D Amúgy meg annyira állítod amennyire kényelmesy nem tudom miért okoz gondot.
2024. júl. 29. 23:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Ja nem gond, csak tudod mikor kormányválasztás van mindenki elmondja hogy minél erősebb legyen, holott egy átlagos g29 is szerintem bőven elég. Bár most vettem t300 as, az azert dupla eros
2024. júl. 29. 23:13
 3/3 Gugu Gabor ***** válasza:
Utoljára vagy 20 éve foglakoztam kormánnyal (öregszem :( ) nyilván nem emlékszem newton métrekre de azért döntöttem a qrva drága kormány mellett mert sokkal jobb érzés volt hogy van benne erő, mint az olcsó aminél "csak érezni lehetett hogy megmozdul a kezedben"
szept. 20. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!