2/11 anonim válasza:
Igen, a legújabb játékokat is könnyen futtatja 4K-ban. Brutálisan erős build.
3/11 anonim válasza:
Erősnek erős, a még nem degradálódik és instabillá nem válik a processzor.
4/11 anonim válasza:
Ahogy a hármas írja, sajnos az Intel 13. és 14. generációs i7 és i9 processzorai gyári hibásak, aminek köszönhetően idővel szükségszerűen egyre instabilibbá válnak, és a teljesítményük is csökken. Én emiatt kerülném jelenleg a felső kategóriás Intel-konfigokat.
5/11 anonim válasza:
Igen, jobban járnál most AMD procival.
6/11 anonim válasza:
Igen alkalmas rá tökéletesen, de AMD procival szerelt gép jobb lenne.
7/11 anonim válasza:
Nekem i9 14gen van több mint féléve, még az instabilitás hír elöttről, de nem mutatta jeleit az én esetemben akárhogy nyúzom. (Gondolom bizonyos feltételek és föld együtt állás kell hozzá...)
Én is azt mondom, hogy AMD-vel járnál jobban.
8/11 anonim válasza:
Kevés az esély, hogy pont egy gyári hibásat I7 14700-at fogsz ki de azért megvan rá, szóval.
9/11 anonim válasza:
4K-ban még a 4090 seszámít mindenhop erősnek. Olyan gépigények vannak.
10/11 anonim válasza:
8-as: nem érted, MINDEGYIK 13. és 14. generációs i7-es és i9-es processzor gyári hibás, mert az egész architektúra rosszul volt megtervezve. A hiba javíthatatlan és elkerülhetetlen, csupán idő kérdése, hogy mikor mennek tönkre ezek a processzorok. Az Intel azóta egy microcode update-tel próbálta orvosolni a hibát, aminek köszönhetően elvileg picit tovább bírják majd ezek a procik, 5-10%-os teljesítménybeli csökkenés mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!