Ez milyen erősnek számít? Cpu- i3 7100 8 gb ram Rx 570
Eddig amire használtam eleg volt. Crysis 3, lol, wot, dead space, prototype, Witcher
Úgy a 2015 utáni játékokat nem ismerem, de elvagyok a regiekkel. Egy ujabb játékkal tudna még mit kezdeni? Vagy ahhoz túl gyenge?
Azt tudom, hogy gyenge, az alaplapot használtan, hibásan vettem 5000Ft-ért asus tuf z270 mark 2(2017-ben azt hiszem)
Gondoltam rá, hogy újítani kéne, de eddig sokat nem játszottam, ezután sem fogok, bár jó ha van benne tartalék.
Az egész gépet használtan vettem dirib darabokban, nem volt 60ezer Ft. Ha eladnám mennyit érne?
Táp és ház nélkül.
Korábbi 6-7 gen I7 vagy újabb procik közül a 4/8-as i3-ak.
Kártyának meg 1060-580 szint ha kicsi a keret, amúgy inkább 6600XT körüli szint ami úgymond illik egy belépő játékgépbe.
Néhány jól optimalizált, alacsony gépihényű új káték még menni fog, de a többséggel mér nem lenne élvezhető. Se a proci, se a vodeokártya, se a platform fejleszthetősége nem elégséges (vagy inkább csak nem érdemes)
Ha elvagy a régi játékokkal, aminek elég a mostani 2 magos proci, meg az rx570, akkor maradj ezen. Ha új játékokkal játszanál, akkor gépcsere.
Belépő szint mindig a legmagasabb gépigényű játék minimum gépigénye, tehát a minimum, amivel minden játszható még.
Forspoken, cyberpunk gépogényi pl
Ha nem játszol az újakkal akkor jó ez.
Manapság a belőpőszint, amit én nyugodtan mondanék játékra alkalmasnak az i3. 12-13. generáció (vagy ezzel egyenértékű AMD), videókártáyból legalább egy RX 6500 szint, RAM 16 GB, tárhelynek egy 500 GB SSD, normális alaplap, amin nem a leggagyibb chipset van, tier b tápegység, jól szellőző nem kétfilléres ház.
De ez se időtálló, pár év múlva cserés. Ha valami tartósat akarsz minimum egy 12-13 gen. i5 szint prociban, 32 GB ram, mellé High End kártya, például RX 6700, RX 6750, RX 6800.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!