Mi a véleményetek erről a konfigurációrol?
Számítógépház: Thermaltake s200 TG fekete A-RGB
Processzor: AMD Ryzen 5 7600x
Alaplap: Asrock B650m pro rs
Memória: 32GB kingston fury beast ddr5 6000mhz cl 36
Videokártya: Gigabyte Radeon RX 7700 XT Gaming OC 12Gb
Processzor hűtő: Arctic liquid freezer iii 280 fekete A-RGB
Háttértár: 2tb kingston m.2 ssd
Tápegység: Seasonic Focus GX 850w 80 gold plus.
Későbbiekben, szeretném majd a cpu/gpu kombinációt le cserélni, egy Rtx 4070 super/Ryzen 7 7800x3d kombóra:D ezért is 850 W-os a táp:D
Várom a válaszokat köszönöm ha végig olvastad!
#1 igazából, játékra lesz a gép:)
Főleg warzonera, egy 165hz 1080p-s monitorom van. Ne haragudj lehet én vagyok hülye, viszont ezt a " játékvízet" nem értem, gondolom az AIO-ra gondolsz, viszont igazából nem csak a dizájn végett lett AIO hanem mert nekem, szimpatikusabb mint egy sima léghűtés:)
Az AIO-ra gondoltam.
Warzonban nem biztos, hogy jó lenne majd a kártya csere Radeonon ez jobban fut. Az új FSR+FG is be van építve.
165FPS-t 1080p high-on kéne ennek a gépnek tudnia.
850W táp csak a 4090 mellé kell AMD konfigban. 4070S+7800X3D még elmenne 550W-on is.
Vízhűtés pénzkidobás. Thermalright duplatornyos hűtőket néz (pl: PA 120)
Ha már van 5-8 ezer különbség árban asima 7600 vagy 7500F felé, akkor nem érdemes az X-et venni. 3-5% plusz van benne, az is csak manuál tuninggal hozható ki, és az is csak többmagos feladatokban (játék nem az)
Ram 6000 mhz+ oké,deakéslaltetéssel ne szállj el,legyen 32 alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!