Mi a baja a monitoromnak?
Nehéz elmagyarázni, de ritkán (kb 10 óránként egyszer) a monitor-on elmegy a kép és utána nem jön vissza. gyakorlatban úgy néz ki, hogy elsotétül, de nem kapcsol ki, csak a jobb sarkában a fehéren világító gomb átvált sárgára (ezzel jelzi, hogy alvó módban van). Ha ezt a gombot megnyomom akkor megpróbál elindulni, de aztán megint elfeketül a kép és sárgára vált a gomb. Ilyenkor újraindítom az egész gépet és akkor működik megint. Játék közben szokott zavaró lenni. Legjobb amikor discordon beszélgetünk én meg szólok, hogy bocs sracok, de a monitro megint beszart újraindítom a gépet! :D.
Leellenőriztem a HDMI kábellel nincs gond, mert kicseréltem 1x. Most már arra gyanakodom, hogy nem is a monitrorral van a gond, hanem a GPU-val. Elvégre ahhoz csatlakozik közvetlenül a monitor. Hogyan tudnám megnézni pontosan mi okozza a problémát. Fontos, hogy nem 10 óra játék után kapcsol ki, hanem teljesen véletlenszerűen, csak felvázoltam, hogy mennyire ritkán. KB 1 éve tart a probléma.
Egy másik monitort kell rákötni és azt használni folyamatosan, Ha azzal is előjön, akkor videokártya. Ha nem, akkor monitor.
Az jutott még eszembe, hogy nézd meg az energiagazdálkodást, nincs-e valami beállítva a monitorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!